Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77Yalovaspor, Anadolu Efes maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin açılış maçında Anadolu Efes ile karşılaşacak olan Semt77Yalovaspor, zorlu mücadeleye teknik ağırlıklı bir antrenmanla hazırlanıyor. Oyuncuların antrenmandaki hırsı ve kararlılığı gözlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 11:24
Kaynak: YALOVA HAYAT
Semt77Yalovaspor, Anadolu Efes maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Semt77Yalovaspor, 06 Ekim 2024 Pazar günü Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ligin favori takımlarından Anadolu Efes ile deplasmanda karşılaşacak. Basketbol Gelişim Merkezi Spor Salonu’nda oynanacak olan bu kritik karşılaşma, saat 18.00’de başlayacak ve Bein Sports 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Semt77Yalovaspor teknik ekibi, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını bildiklerini, ancak genç ve dinamik kadrolarıyla sahada üstün bir performans sergilemek istediklerini belirtti. Teknik ekip, “Anadolu Efes, Avrupa’nın en iyi basketbol takımlarından biri, bunu biliyoruz. Ancak bizim de genç ve yetenekli oyunculardan oluşan bir ekibimiz var. Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz ve oyuncularımızın hırsı bize büyük güven veriyor” şeklinde konuştu.

Oyuncular da bu önemli maça hazır olduklarını vurgulayarak, “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bize duyulan güveni boşa çıkartmayacağız. Anadolu Efes güçlü bir rakip ama sahada her şeyimizi ortaya koyacağız” dediler.

Hazırlıklarına teknik ağırlıklı bir antrenmanla devam eden Semt77Yalovaspor, idmanda gösterdikleri azim ve kararlılık ile göz doldurdu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.