Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77 Yalovaspor uzatmalarda kaybetti

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde şehrimizi temsil eden Semt77 Yalovaspor, ligin 2.hafta mücadelelerinde iç sahada Fenerbahçe Beko ile karşılaştı. Maç boyunca başarılı bir performans ortaya koyan temsilcilerimiz uzatmalarda 90-97’lik skorla mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 13:31
Kaynak: YALOVA HAYAT
Semt77 Yalovaspor uzatmalarda kaybetti

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Semt77 Yalovaspor, 2. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko'yu ağırladı. Semt77 Yalovaspor, geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir trafik kazasında hayatını kaybeden İlkan Karaman’ı unutmadı ve sahaya ‘’İlkan Karaman Her Zaman Kalbimizdesin’’ yazılı pankartla çıktı. Bu anlamlı hareket taraftarlardan da oldukça fazla alkış topladı ve duygusal anlar yaşandı. Maç boyunca etkileyici bir performans sergileyen temsilcimiz, maçın son dakikalarına kadar heyecan dolu bir mücadele verdi. Normal süresi 83-83 berabere tamamlanan karşılaşma, uzatmalara gitti. Uzatmalarda daha etkili olan konuk ekip Fenerbahçe Beko, maçı 90-97’lik skorla kazanarak Yalovaspor'u mağlup etti. Yalovaspor, gösterdiği mücadele ile taraftarlarından büyük alkış topladı. Taraftarlar maç boyunca bir an olsun takımını yalnız bırakmadı. Yalova 90.Yıl Spor Salonu adeta bir basketbol şölenine tanıklık etti. Mücadelesi ile göz dolduran takım, ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar almak için mücadele edeceğini gözler önüne serdi.

İlk yarıyı Yalova önde tamamladı

Heyecan dolu maçın ilk periyodu her iki takımda birbirleri üzerine giderek baskı kurmaya çalıştı. Taraftarının desteğiyle sahada devleşen Semt77 Yalovaspor, birinci periyotta 26 sayıya ulaştı. Fenerbahçe Beko ise temsilcilerimize 25 sayı ile karşılık verdi. Maçın ikinci periyodunda Yalova temsilcileri sahada açık ara üstün bir performans sergiledi. Aynı zamanda da gerçekleştirdiği başarılı savunma ile potasını sayıya kapattı. Temsilcilerimiz bu periyotta rakip potada 18 sayı görürken, konuk ekip Fenerbahçe Beko ise 8 sayıda takılı kaldı. İlk yarının son düdüğü çaldığında temsilcilerimiz 44-34’lük skorla ilk yarıyı önde tamamladı.

Fenerbahçe uzatmalarda güldü

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğü ile birlikte, basketbol şöleni kaldığı yerden devam etti. Takımlar ardı ardına attığı sayılar ile izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı. Yalova taraftarının eşsiz atmosferini arkasına alan Semt77 Yalovaspor bu periyotta 21 sayıya ulaşırken Fenerbahçe Beko’da başarılı atakları sayesinde 23 sayı bulmayı başardı. Maçın son çeyreği Yalova açısından talihsiz geçti. Fenerbahçe Beko bu periyotta sahada devleşti ve temsilcilerimize zor anlar yaşattı. Fenerbahçe Beko, temsilcilerimize karşı bulduğu 26 sayıyla toplam sayısını 83’e getirirken, Semt77 Yalovaspor’da bulduğu 18 sayı ile 83’e ulaştı. Maçta normal süre 83-83 berabere tamamlandı ve takımlar uzatmalar için parkeye çıktı. Uzatmalarda potamızda 14 sayı bulmayı başaran Fenerbahçe Beko’ya 7 sayı ile karşılık veren temsilcilerimiz 90-97’lik skorla parkeden mağlubiyetle ayrıldı.

Semt77 Yalovaspor İstatistikler

Wes Clark 23 sayı

Martin Krampelj 16 sayı

Kadir Bayram 13 sayı

Travis McConico 13 sayı

Çağatay Özkan 8 sayı

Martin Peterka 7 sayı

Murat Can Aytemur

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.