Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77 Yalovaspor İstanbul’da takıldı

Türkiye Basketbol Ligi 8. Haftasında deplasmanda Sigortam.net ile karşılaşan Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın yenilmezlik serisi sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Semt77 Yalovaspor İstanbul’da takıldı

Maça hızlı başladılar

Beşiktaş Akatlar Arena’da kozlarını paylaşan Sigortam.net ve Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, maçın ilk periyodunda, hızlı başlayarak karşılıklı ataklar yaptı ve karşılıklı olarak ardı ardına attıkları sayılar ile birbirlerini denediler. İlk periyodun son düdüğü çaldığında ev sahibi ekip Yalova temsilcilerine karşı 26-23’lük skor ile önde olarak soyunma odasına gitti.

Devam eden maçın 2. periyodunda ise ev sahibi ekip kendi evinde oynamanın avantajını da arkasına alarak Faruk Beşok’un öğrencilerine karşı 21 sayı daha atarak 2. periyodu 47-39’luk skor ile tamamladı ve ilk yarı sona erdi.

Seri sona erdi

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğü ile birlikte temsilcilerimiz sahaya büyük bir motivasyon ile çıktı ve 3.periyotta Sigortam.net’e karşı sahada üstünlük kurarak 16 sayı attı karşılığında ise 14 sayı yedi. Böylece 3.periyot sonucunda skor 61-55’e geldi. Maçın son periyodu başladığında ev sahibi ekip sahaya olan hakimiyetini arttırarak Yalova temsilcilerine karşı üstünlük kurdu. 4. Periyotta Sigortam.net, Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımına 24 sayı atarak karşılığında kendi potasında ise 19 sayı gördü ve maç sonunda Sigortam.net 85-74lük skor ile maçın galibi olmayı başardı. Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 7 haftasında mağlubiyet görmeyen Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı böylece ilk mağlubiyetini almış oldu ve yenilmezlik serisi sona erdi. Türkiye Basketbol Ligi 8.Haftası sonuçlarına göre güncel puan tablosunda Yalova temsilciler ve Sigortam.net 15 puan ile zirveyi paylaşıyor ancak averaj olarak Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı birinciliğini koruyor.

Haber/Murat Can Aytemur

Fotoğraf Kaynağı: Semt 77 Yalovaspor sosyal medya hesapları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.