Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77 Yalovaspor hırs küpü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Semt77 Yalovaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncular idmanda ortaya koydukları hırsla takdir topluyor

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 14:05
Kaynak: YALOVA HAYAT
Semt77 Yalovaspor hırs küpü

Semt77 Yalovaspor 6 Ekim 2024 Pazar günü Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk maçında deplasmanda Anadolu Efes’le karşılaşacak. Gerek lig hazırlıklarını ve gerekse çıkacakları ilk maçın hazırlıklarını dikkatli bir şekilde sürdüren takım, idmanlarda ortaya koydukları hırsla da dikkatleri üzerlerine topluyorlar. Yapılan hazırlık maçlarında eksiklikleri ve aksamaları tespit ettiklerini ifade eden teknik ekip bu anlamda gerekenleri yapmaya başladıklarını ifade etti.

Taraftarlardan tam destek
Semt77 Yalovaspor taraftarları ise iç sahada ve mümkün oldukça dış sahada takımı yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek, “Takımımızın güçlü rakiplerle ve birçok olumsuzlukla mücadele edeceğini biliyoruz. Biz de taraftarlar olarak her zaman takımımızın arkasında olacağız. Yalova’ya gelecek takımlar muhteşem bir taraftar baskısı ile karşılaşacaklar. Mümkün olduğunca takımı dış sahada da yalnız bırakmamaya çalışacağız. Bizim takımımıza olan güvenimiz tam. Bugüne kadar boğuştuğu birçok olumsuzluğa rağmen her zaman zaferler kazanmayı bildik. Yine bunu yapacağımıza inanıyoruz” dediler.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.