Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77 Yalovaspor deplasmanda farklı galip

Türkiye Sigorta Basketbol Lig’i 26. haftasında deplasmanda Pizza Lazza Harem’le karşılaşan lider Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı sahadan 78-103’lük skor ile galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 12:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt77 Yalovaspor deplasmanda farklı galip

Lider Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı çıktığı her maçta izleyenlere basketbol şöleni yaşatmaya devam ediyor. Şampiyonluk yolunda kendinden emin koşar adımlarla ilerleyen Yalova temsilcileri, 26. hafta da deplasmanda çıktığı Pizza Lazza Harem maçında basketbolseverleri kendisine hayran bıraktı. Çıktığı her maçta rakiplerine zor anlar yaşatan Yalova temsilcileri, deplasmanda aldığı Pizza Lazza Harem galibiyeti ile beraber bu sezon ligde çıkmış olduğu 26 maçın 23’ünde galip gelmiş oldu ve topladığı 49 puanla liderlik koltuğunun sahibi olmaya devam ediyor. Pizza Lazza Harem ise kendi evinde yaşadığı Yalova mağlubiyeti ile beraber çıktığı 26 maçta 17.mağlubiyetini almış oldu ve topladığı 35 puanla, küme düşme potasında, 17.sırada yer aldı.

İlk yarı 47-56 Yalova’nın

Türkiye Sigorta Basketbol Lig’i 26. Haftasında gerçekleşen Pizza Lazza Harem-Semt 77 Yalovaspor Basketbol arasındaki mücadelenin ilk periyodu temsilcilerimizin üstün performansı, akıllıca hamleleri ve zekice paslaşmaları ile farklı tamamlandı. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı deplasmanda Pizza Lazza Harem ile karşılaştığı maçın birinci periyodunu 13-27’lik farklı bir skorla önde tamamladı. İkinci periyodun başlaması ile beraber ev sahibi ekip vites yükseltti. İl periyod beklediği performansı sahaya dökemeyen Pizza Lazza Harem, maçın ikinci periyodunda sahada başarılı bir oyun sergileyerek rakip potada tam 34 sayı buldu, temsilcilerimiz ise 29 sayıyla karşılık verdi ve maçın ilk yarısı 47-56 Yalova üstünlüğü ile tamamlandı.

Lider Yalova rakibine zor anlar yaşattı

Maçın ikinci yarısında ise Yalova sahanın hakimiyetini elinden bırakmadı. Temsilcilerimiz sergilediği üstün performans sayesinde rakip potada 21 sayı görürken aynı zamanda da yapmış olduğu başarılı savunma ile potasını sayıya kapattı ve Pizza Lazza Harem üçüncü periyotta yalnızca 10 sayı bulabildi. Maçta son çeyreğe girilirken skor tabelası 57-77’lik skorla ve 20 sayı farkla Yalova üstünlüğünü gösteriyordu. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı maçın son çeyreğinde de sergilediği performans ile sahaya hakim olmayı başardı. Maçın son periyodunda rakip potada 26 sayı bulan temsilcilerimiz buna karşılık kendi potasında ise 21 sayı gördü ve böylelikle 26.hafta mücadelelerinde karşılaşan Pizza Lazza Harem-Semt 77 Yalovaspor mücadelesinde parkeden galip ayrılan taraf Yalova temsilcileri oldu.

Maçın Yıldızları

MVP-Brandon Walters: 18 Sayı, 5 ribaund, 2 top çalma, 1 blok, 19 VP

Andrew Harrıson: 15 Sayı, 2 ribaund, 4 asist, 1 top çalma, +21 +/-, 15 VP

Ömer Sancaklı: 14 Sayı, 4 ribaund, 2 asist, 4/6, 18 VP

Ali Efe Barış: 13 Sayı, 3 ribaund, 4 asist, 1 top çalma, +24 +/-, 15 VP

Orhan Hacıyeva: 10 Sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2/3 3 sayı, 15 VP

Murat Can Aytemur

Fotoğraf kaynağı: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.