Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna : “Bir sponsor çıksın Semt77 adını hemen geri çekelim”

Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna, takıma kendilerinden daha iyi şekilde sponsorluk yapacak bir firmanın çıkması halinde adlarını takımdan çekip o firmanın adını verebileceklerini söyledi. Kendilerinin de desteklerini kesmeden devam ettireceklerinin altını çizen Tuna, “Yeter ki Yalova kazansın, Yalovaspor kazansın” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna :  “Bir sponsor çıksın Semt77 adını hemen geri çekelim”

Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yalovaspor basketbol takımını kendilerinin kurmadığını sadece takıma sponsor olduklarını ifade eden Tuna, Yalova’nın başarısı için de bu görevi canla başla sürdürdüklerini ifade etti. Yalova’da çalışan, kazanan firmaların da spora destek olmaları gerektiğini dile getiren Tuna, “Yalovaspor basketbol takımı bu spora gönül veren gençler tarafından kuruldu. Biz de onlara destek vermek adına sponsor olduk. Takıma adımızı da vererek bugüne kadar bu desteğimizi sürdürdük. Ama bugün takıma bizden daha iyi destek verecek bir takım çıkarsa hemen adımızı çeker ve onun adını takıma veririz. Biz de maddi ve manevi desteğimizi hiç azaltmadan devam ettiririz. Bizim amacımız firmamızın adı değil. Bizim ilk günden beri tek amacımız vardı o da Yalova’nın kazanması, Yalovaspor’un kazanması” dedi.
 

“Altyapıya güçlendiriyoruz”

Yalova’da basketbola olan ilginin Semt77 Yalovaspor sayesinde ciddi şekilde arttığını ifade eden Tuna, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Yine kendilerinin sponsorluğunda bir alt ligde Semt77 Acarspor’un da mücadele ettiğini dile getiren Tuna, “Semt77 Acarspor da bir alt ligde de mücadele veriyor. Bu takım Yalova basketbolunun bir altyapısı gibi. Yaş gruplarına göre altlarda daha başka takımlarımız da var. Aslında biz bu anlamda Yalova’da Banvit’i kurduk. Hocalarımızla, teknik kadrolarımızla altyapıyı kurduk. Sadece oyuncularımızın spor alanına yakın konaklama tesisi yok. Bu anlamda oyuncuların konaklama sıkıntısını da çözdük. Kendi yaptığımız projeden aşağı yukarı 30 daireyi sporcularımıza tahsis ettik. 10 tane daha tahsis edeceğiz. Yani toplamda 40 daireyi biz sporculara tahsis ettik. Bunun içinde bayan voleybol, basketbol, basketbol altyapı ve tüm teknik ekipler bu konutlarda kalıyorlar” dedi.
 

“Branş sayısını arttırmak istiyoruz”

Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna branş sayını arttırmayı düşündüklerini ancak bunun elbette maddiyatla ilgili bir durum olduğunu ifade etti. Tuna, “Ebette diğer branşları destekleyecek sponsorlar bulursak branş sayımızı arttırmak ve ilimize her alanda başarılı takımlar kazandırmak isteriz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.