Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor sahada devleşti

Semt 77 Yalovaspor, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 18.maçında, Esenler Erokspor’u deplasmanda 89-104 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 13:26
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Semt 77 Yalovaspor sahada devleşti

Lider zirveyi bırakmıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde şehrimiz Yalova’yı gururlandıran ve en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaparak, çıktığı her maçta adeta basketbol dersi veren ve izleyenlere şölen yaşatan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, deplasmanda çıktığı Esenler Erokspor mücadelesinden 89-104’lük skorla 15 sayı farklı galip ayrıldı.

Semt 77 Yalovaspor bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde üstün bir performans sergiliyor. Rakipleri karşısında sahada baskı kurmayı başararak üstün gelen Yalova Temsilcileri şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde çıkmış olduğu 18 maçın 16’sından galip ayrılarak, toplamış olduğu 34 puan ile zirvedeki koltuğun sahibi olmaya devam ediyor. Esenler Erokspor ise ligde istediği performansı gösteremeyerek, 18 maçın sadece 7’sinde galip geldi ve topladığı 25 puan ile 10.sırada yer aldı.

Yalova yola tam gaz devam ediyor

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 18.hafta maçlarında karşı karşıya gelen Semt 77 Yalovaspor ve Esenler Erokspor arasında gerçekleşen mücadelenin ilk yarısı 46-58’lik Yalova üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ilk periyodunda ev sahibi ekip hızlı başladı ve 25-23’lük bir skor avantajı elde etti lakin ikinci periyodun başlaması ile birlikte Yalova temsilcileri öne geçmekle kalmadı bir de üzerine 12 sayı fark attı.

Maçın ikinci yarısının başlaması ile birlikte konuk ekip Yalova temsilcisi Semt 77 Yalovaspor, rakibi karşısında kurduğu baskıyı sürdürerek akılcı bir oyun sergiledi ve Esenler Erokspor’a sahada zor anlar yaşattı. Yaptığı zekice paslar ve ardı ardına attığı başarılı atışlar sayesinde Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı 3.periyodun sonunda skoru 63-82’ye getirdi. Maçın son çeyreği başladığında ise ev sahibi ekip Esenler Erokspor maça hareket kazandırdı. Kafa kafaya geçen periyotta rakibi Semt 77 Yalovaspor’a karşı 26 sayı atan Esenler Erokspor karşılığında da kendi potasında 22 sayı gördü ve tüm çabalarına rağmen temsilcilerimiz karşısında kendi evinde 89-104’lük skorla sahadan mağlup ayrıldı. Temsilcilerimiz ise almış olduğu rahat galibiyet ile zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

İstatistikler

Ricky Tarrant 22 sayı

Orhan Hacıyeva 18 sayı

Kadir Bayram 17 sayı

Brandon Walters 16 sayı

Ömer Sancaklı 12 sayı

Melih Kapucu 6 sayı

Ege Özçelik 6 sayı

Ali Efe Barış 3 sayı

Mehmet Alemdaroğlu 2 sayı

Sercan Topcu 2 sayı

 

 

Murat Can Aytemur

Fotoğraf kaynağı: Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı sosyal medya hesapları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.