Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor o isimlere veda etti

Şehrimiz Yalova’yı bu sezon Süper Lig’de temsil edecek olan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, yapmış olduğu duyuruda, 4 isme veda edildiğini duyurdu. Kulüp oyuncularına, ‘’Her şey için teşekkürler şampiyonlar’’ diyerek veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 05:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 05:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor o isimlere veda etti

Yalova'nın gururu, bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, takım kadrosunda değişiklikler yaptığını açıkladı. Kulüp, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda; Orhan Hacıyeva, Brandon Walters, Ali Efe Barış ve Ömer Sancaklı'ya veda ettiğini duyurdu. Semt 77 Yalovaspor, ayrılan oyuncularına teşekkürlerini sunarak, “Her şey için teşekkürler şampiyonlar” mesajını paylaştı.

‘’Her şey için teşekkürler şampiyonlar’’

Takımın geçen sezondaki başarılarında önemli katkılarda bulunan oyunculara olan minnettarlığının bir ifadesi olarak görülen bu önemli mesajda şu ifadelere yer verildi, ‘’Yeşil-kırmızı forma için 2 sezon boyunca mücadele eden şampiyon kaptanımız Orhan Hacıyeva'ya, şampiyonluğumuzun kahramanlarından Amerikalı yıldızımız Brandon Walters'a, genç yıldızımız Ali Efe Barış'a ve keskin şutörümüz Ömer Sancaklı'ya takımımıza bugüne kadar verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eder; gelecek kariyerlerinde başarılar dileriz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.