Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor: Hayal kırıklığı yaşadığımızı belirtmek zorundayım

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Murat Dönmez, yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 15:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor: Hayal kırıklığı yaşadığımızı belirtmek zorundayım

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı'nın Genel Menajeri Murat Dönmez, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Dönmez, kulübün hedefleri, transfer çalışmaları ve takımın genel durumu hakkında bilgi verdi.

‘’İyi bir kimya yakaladık’’

Dönmez sözlerinde ilk olarak, ‘’Geçtiğimiz sezon TBL’de oyuncularımız ve teknik ekibimizle iyi bir kimya yakaladık, tarihi bir başarıya imza attık. Kendi evimizde namağlup şekilde, bizden daha yüksek bütçelerle kurulmuş birçok kulüp arasından normal sezonu şampiyon olarak tamamladık ve yeniden Süper Lig’e yükseldik. Bu başarı, sadece takımımızın değil, şehrimizin ve en büyük gücümüz taraftarımızın ortak başarısıdır’’ ifadelerine yer verdi.

‘’Taraftarlarımız haricinde destek göremedik’’

Açıklamasında devam eden Dönmez, verilen sözlerin çoğunun yerine getirilmediğine vurgu yaptı ve ‘’Heyecanla beklediğimiz, büyük ümitler beslediğimiz Süper Lig’e hazırlık sürecinde ise hayal kırıklığı yaşadığımızı belirtmek zorundayım. Maalesef, geçtiğimiz sezon başında yaptığımız bazı sponsorluk anlaşmaları gerçekleşmedi ve bu sezon için şampiyonluk sonrası verilen sözlerin çoğu yerine getirilmedi. Yeni sezon hazırlıklarında geç kalmamızın tek nedeni budur. Açıkçası bu süreçte taraftarlarımız haricinde destek görememek bizi üzdü’’ diye belirtti.

‘’Anadolu takımlarına sahip çıkılması gerekiyor’’

Basketbolun sadece büyük illerde kalmaması gerektiğini ifade eden Dönmez, ‘’Anadolu takımlarına sahip çıkılması gerekiyor. Gelir sıkıntısı çeken, ekonomik olarak zor koşullarda mücadele eden birçok takım mevcut’’ dedi. Yalova’nın bir basketbol şehri olduğunu söyleyen Dönmez, bu ateşin her zaman canlı tutulması adına mücadele ettiklerini söyledi ve ekledi, ‘’Şehrimize misafir olan, maçlarımızı izleyen tüm basketbolseverlerin hemfikir olduğu bir konu bu. Bir şehir takımı olarak, basketbol kültürünü sürdürebilir kılmak ve daha büyük hedeflere ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.’’

‘’Ligde kalmak için mücadele edecek bir kadro ile başlayacağız’’

Yeni sezon öncesinde yaşanan hayal kırıklıkları nedeniyle, yeni sezona ligde kalmak adına mücadele edecek mütevazı bir takımla başlayacaklarını söyleyen Dönmez, sponsorluk görüşmelerinin hala daha devam ettiğini belirtti ve sonuçlanacak anlaşmalara göre hedeflerini yükseltmek istediklerini ifade etti.

‘’450 taraftar kombine yeniledi’’

Taraftarların isteğiyle kombine yenileme sürecini bitirdiklerini açıklayan Dönmez, yaklaşık olarak 450 taraftarın geçen sene almış olduğu kombineyi yenilediğini belirtti. Yeni kombine satışlarının ise önümüzdeki hafta başlayacağını söyleyerek, ‘’Bu sezonda her maçımızı kapalı gişe oynayacağımızdan şüphemiz yok. Yalova basketbolu çok seviyor’’ dedi.

Dönmez, taraftarlara seslendi

Sözlerini tamamlarken büyük Yalovaspor Basketbol taraftarlarına seslenen Dönmez sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Sizlerin desteği, bizlere büyük bir güç ve motivasyon kaynağı oldu. Sadece saha içinde değil, saha dışında da yanımızda olduğunuzu bilmek bizleri daha da güçlendirdi. Destekleriniz için tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.