Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor- Fenerbahçe'yi konuk edecek

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve ardı ardına aldığı muhteşem galibiyetler sayesinde gururlandıran Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligdeki 17.maçını FB Koleji Novotel ile yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 01:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor- Fenerbahçe'yi konuk edecek

Favori Yalova

Yalova temsilcileri bu sezon ligin favori ismi olmayı başardı. Her çıktığı maç bir basketbol dersi niteliğinde olan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Yalovalılar tarafından büyük önem arz ediyor. Basketbolseverlerin heyecanla beklediği maça sayılı günler kala her iki takımın form durumuna baktığımız zaman Semt 77 Yalovaspor’un maçın favorisi olduğunu söylemek mümkün.

 

Yalova evinde namağlup

Semt 77 Yalovaspor bu sezon kendi evinde oynadığı hibir maçı kaybetmedi ve iç sahada 9/9’luk bir seri yakaladı. İç sahada çıktığı maçlarda toplamda 831 sayı atarken, kendi potasında ise 656 sayı gördü. Temsilcilerimizin iç sahadaki averajı 175. FB Koleji Novotel ise bu sezon deplasmanda çıktığı 7 maçta sadece 3 defa galibiyet alabilmiştir.

 

Lider zirvedeki koltuğunu korumak istiyor

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde çıkmış olduğu 16 maçta 14 defa galibiyet alırken sadece 2 kez mağlubiyet yaşamıştır. FB Koleji Novotel ise çıkmış olduğu 16 maçta sadece 7 kez galibiyete ulaşarak, 9 kez mağlup oldu. Böylelikle Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı ligde toplamış olduğu 30 puan ile zirvedeki liderlik koltuğunda oturmaktadır, FB Koleji Novotel ise 23 puanla 10.sırada yer almaktadır.

Aralarındaki son 3 maçın 2’sinde temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor 76-62 ve 50-65’lik skorlar ile galip gelmiştir. FB Koleji Novotel ise kalan 1 maçı 83-91’lik skorla kazanmayı başarmıştır.

Maç hakkındaki detaylı bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Tarih: 29 Aralık Cuma

Saat: 19.45

Stadyum: Yalova 90.Yıl Spor Salonu

Kanal: TBF YouTube

Murat Can Aytemur

Fotoğraf Kaynağı: Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı sosyal medya hesapları

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.