Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor deplasmanda mağlup oldu

Türkiye Basketbol Ligi’nde şehrimizi başarıyla temsil eden Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, deplasmanda çıktığı Bornova BLD. KSK mücadelesinden, 82-76’lık skorla mağlup ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 12:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor deplasmanda mağlup oldu

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı bu sezon ligde gösterdiği üstün performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çıktığı her maçta rakiplerine sahada sor anlar yaşatan takım, uzun zaman sonra deplasmanda karşılaştığı Bornova BLD. KSK mücadelesinde mağlubiyet yaşadı. Temsilcilerimiz aldığı mağlubiyet ile birlikte çıkmış olduğu 23 maçta, 20 galibiyet ve 3 mağlubiyetlik performansla toplamış olduğu 43 puan sayesinde liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın kendisine en yakın rakibi ise 42 puanla, ligin 2.sırasında yer alan Sigortam.Net oldu. Türkiye Basketbol Ligi 23.Haftasında iç sahada temsilcilerimize karşı galibiyet yaşayan Bornova BLD. KSK ise 11 galibiyet ve 12 mağlubiyetlik performansı ile topladığı 34 puan sayesinde ligin 7.sırasında yer alıyor.

Türkiye Basketbol Ligi 23.Haftasında, Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen maçın ilk periyodunda her iki takımda karşılıklı ataklarla birbirinin üzerine gitti ve 21-20 olmak üzere toplam 41 sayı buldu. İkinci periyotta ise Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı deplasmanda karşılaştığı Bornova BLD. KSK karşısında sahada istediği performansı sergileyemedi. Ev sahibi ekip ikinci periyotta 26 sayı bulurken, temsilcilerimiz ise 15 sayıda kaldı ve ilk yarı böylelikle 47-35 sona erdi.

İkinci yarının ilk düdüğü ile tempoyu yükselten Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, üçüncü periyotta rakibi Bornova BLD. KSK karşısında 23 sayı buldu ve buna karşılık olarak kendi potasında 20 sayı gördü. Maçta son çeyreğe girilirken skor tabelası, 68-58’i gösteriyordu. Temsilcilerimiz son periyotta rakibi karşısında 18 sayıya ulaşırken, ev sahibi ekip ise 14 sayıda takılı kaldı ve maç 82-76 tamamlandı. Temsilcilerimiz ikinci yarıda başarılı bir performans sergilemiş olsa da Bornova BLD. KSK kendi evinde maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Murat Can Aytemur

Fotoğraflar: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.