Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor deplasmanda galip

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı deplasmanda Final Spor’u 79-86’lık skorla mağlup ederek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürüyor. Maç detaylarını siz değerli okuyucularımız için derledik. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 14:02
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor deplasmanda galip

Lider Yalova şampiyonluğa koşuyor

Temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 16.Haftasında çıkmış olduğu Final Spor mücadelesinden 79-86’lık skorla galip ayrıldı. Temsilcilerimiz böylece zirvedeki koltuğunda oturmaya devam ederek, şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor. Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde çıkmış olduğu 16 maçın 14’ünden galip ayrılan Semt 77 Yalovaspor şampiyonluğun favori isimlerinde şüphesiz ki başı çekiyor. 22 Aralık 2023 Cuma günü Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen mücadeleden galip ayrılan temsilcilerimizin ligdeki güncel puanı ise tamı tamına 30’a yükseldi. Kendisine en yakın rakibi olan Gaziantep Basketbol ise 16 maçta 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ile topladığı 28 puan sonucunda 2.sırada yer alıyor. Şampiyonluk yolunda mücadele eden bir diğer takım olan Sigortam.Net ise ligde 3.sırada yer alıyor.

İlk yarıyı geride kapattık

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı ve Final Spor arasında gerçekleştirilen mücadelenin ilk periyodunu temsilcilerimiz deplasmanda 17-20’lik skorla önde kapattı. Kazanma isteği ile sahaya çıkan yeşil kırmızılılar başarılı atakları ve zekice hamleleri ile daha ilk periyottan hırsını ortaya koymayı başardı. Maçın ikinci periyodunun başlaması ile birlikte ev sahibi ekip Final Spor temsilcilerimize karşı kendi evlerinde oynuyor olmanın avantajını da arkasına alarak 21 sayı attı ve karşılığında kendi potasında 16 sayı gördü. Böylelikle maçın ilk periyodunu ev sahibi Final Spor temsilcilerimize kaşı 38-36’lık skor ile önde kapattı.

Yalova sayı oldu yağdı

Soyunma odasından 2 sayı geride çıkan Koç Beşok’un öğrencileri, maçın üçüncü periyodunun başlaması ile birlikte rakibine deplasmanda sayı oldu yağdı. Sahada yıldızlaşan Semt 77 Yalovaspor başarılı ataklarının sonuç vermesi ile birlikte rakibine karşı tamı tamına 26 sayı attı. Ev sahibi Final Spor ise temsilcilerimize 21 sayı ile karşılık verdi ve skor 59-62 lehimize döndü. Maçın son periyoduna çıkan takımlar sahada müthiş bir mücadele sergiledi. İzleyenlerin basketbol şölenine tanık olduğu maçın son periyodu basketbolseverlere keyifli anlar yaşattı. Takımlar dengeli bir oyun sürdürerek birbirlerine karşı ardı ardına sayılar attı. Dikkatli ve zekice hamleler ile puan farkını kapatıp öne geçmek isteyen ev sahibi ekip Final Spor tüm çabalarına rağmen 20 sayı bulabildi. Temsilcilerimiz ise adeta sahada devleşerek son periyotta 24 sayı daha attı ve skoru 79-86’ya getirerek deplasmanda oynadığı Final Spor mücadelesinden galip ayrıldı.

Bravo çocuklar

Temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, böylelikle bu sezon ligde çıkmış olduğu 16.maçı da kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Dur durak bilmeyen temsilcilerimiz rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi. Yalova’yı ligde en iyi şekilde temsil eden Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı galibiyetlere devam ederken Yalovalı vatandaşlar da gurur içerisinde takımlarının arkasında durarak desteğini sergiliyor.

Maçın yıldızları

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı ve Final Spor arasında gerçekleştirilen mücadelede, maçın yıldızlarına baktığımız zaman Rıcky Tarrant’ın MVP olduğunu görmekteyiz. Tarrant mücadelede 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 1 top çalma, 3/5 üç sayı ve 27 VP ile maçın MVP’si olmayı başarmıştır. Brandon Walters ise attığı 21 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 blok ve 28 VP ile maçın yıldızları arasına girmiştir. Üçüncü sırada yer alan isim ise 9 sayı, 3 ribaund, 10 asist ve 13 VP ile Kadir Bayram oldu.

Murat Can Aytemur
Fotoğraf Kaynağı: Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı sosyal medya hesapları

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.