Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor'da Ricky Tarrant sakatlandı

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı Oyuncusu Ricky Tarrant, Balıkesir BŞB mücadelesinde sakatlık yaşayarak oyuna devam edemedi. Semt 77 Yalovaspor Kulübü, sakatlık yaşayan oyuncuya geçmiş olsun dileklerini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 13:25
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Semt 77 Yalovaspor'da Ricky Tarrant sakatlandı

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 21.Hafta mücadelelerinde, deplasmanda Balıkesir BŞB ile karşılaştı. Maçtan galip ayrılan temsilcilerimiz talihsiz bir olay yaşadı. Deplasmanda gerçekleşen maçı 63-69’luk skorla galip tamamlayan Lider Semt 77 Yalovaspor’un sezona damga vuran başarılı oyuncularından olan 30 yaşındaki Amerika Pleasant Grove doğumlu skorer gard Ricky Lafredrick Tarrant Jr.  Balıkesir BŞB mücadelesinin henüz 1.periyodunda sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi.

Deplasmandan galip bir şekilde Yalova’ya dönen temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Ricky Tarrant ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, ‘’Geçmiş olsun Ricky, Dün oynadığımız Balıkesir BŞB maçının 1.periyodunda sakatlanan ve oyuna devam edemeyen, Amerikalı oyuncumuz Ricky Tarrant’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. En kısa zamanda parkelere daha güçlü döneceğine inanıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.