Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor bugün Esenler deplasmanına gidiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde şehrimiz Yalova’yı en iyi şekilde temsil eden Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligin 18.haftasında deplasmanda Esenler Erokspor ile mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 05:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 05:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor bugün Esenler deplasmanına gidiyor

Lider zirveyi korumak istiyor

Ligin şampiyonluğa en yakın olan ismi Semt 77 Yalovaspor ligde çıktığı bütün maçlarda adeta basketbol dersi vermeye devam ediyor. Her çıktığı maç bir basketbol şöleni niteliğinde olan Yalova temsilcileri zirvedeki yerini sağlamlaştırmak için Esenler Erokspor’u deplasmanda yenmek istiyor.

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı bu sezon çıkmış olduğu maçlarda toplamda tamı tamına 1538 sayı attı. Bu sayı en yakın rakibi olan Sigortam.Net’ten 162 daha fazla. Yalova temsilcileri bu sezon çıkmış olduğu 17 maçta tam 15 defa galibiyet ile buluşurken sadece 2 defa mağlubiyet yaşadı. Böylelikle 32 puanla, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde zirveye yerleşti.

Esenler formsuz durumda

Esenler Erokspor bu sezon beklenenin altında bir performans sergiliyor. Esenler ekibi bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde çıkmış olduğu 17 maçta sadece 7 defa galibiyet yüzü gördü ve 10 maçta mağlup oldu. Esenler Erokspor böylelikle toplamış olduğu 24 puan ile ligde 16.sırada yer alıyor.

Aralarında oynanan önceki maça bakmak gerekirse Semt 77 Yalovaspor’un formsuz durumda olan Esenler Erokspor’u yenmemesi için hiçbir sebep olmadığını söyleyebiliriz. İki takım arasında gerçekleşen 15.09.2023 tarihli maçta Semt 77 Yalovaspor Esenler Erokspor’u kendi evinde 82-71 mağlup etmişti.

Maç detayları aşağıdaki gibidir:

Tarih: 6 Ocak 2024

Saat: 13.00

Stadyum: Ahmet Cömert Spor Salonu

Murat Can Aytemur

Fotoğraf kaynağı: Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı sosyal medya hesapları

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.