Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor 6/6 yaptı

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Liginde mücadele eden Yalova temsilcileri, ligde şampiyonluğun en büyük adayı olarak zirveyi koruyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Semt 77 Yalovaspor 6/6 yaptı

Bu sezon çıktığı bütün maçları kazanarak namağlup şekilde lige devam eden yeşil kırmızılılar kendi evinde Bornova BLD. KSK’yı 113-91’lik skorla mağlup etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gölbaşı Ted Ankara ekibini mağlup eden Yalova temsilcileri şehrimizin adını her yerde gururla duyurmaya devam ediyor. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı’na deplasman veya ev sahibi fark etmiyor.

18 Ekim Çarşamba günü 20.00’da Yalova 90.Yıl Spor Salonunda gerçekleşen Semt 77 Yalovaspor-Bornova BLD. KSK karşılaşmasının 1.periyodunda ev sahibi ekip maça hızlı bir başlangıç yaparak tamı tamına 32 sayı attı, aynı zamanda güçlü savunması ile Bornova BLD. KSK takımına zor anlar yaşatarak ilk periyodu 14 sayı önde kapattı. 2.periyodun başlangıç düdüğü ile birlikte konuk ekip saha içinde hakimiyet kurmaya çalışarak zekice gerçekleştirdiği hamleler ile beraber farkı 6 sayıya kadar düşürdü. Maçın ilk yarısı 47-41’lik skorla tamamlanırken Yalova temsilcileri ilk yarıyı önde kapattı.

Maçın 2.yarısının başlama düdüğü ile birlikte Semt 77 Yalovaspor yıldızları ile coştu. 3.periyotta Tamı tamına 39 sayı atarak rakibe sahayı dar eden Yalova temsilcileri, maçın son periyoduna geçtiğinde ise 27 sayı daha atarak skoru 113-91’e getirdi ve bu sezon ligde çıktığı 6. Maçı da kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirdi.

Maçın yıldızları:

-Kadir Bayram 28 Sayı

-Ricky Tarrant 25 Sayı

-Brandon Walters 17 Sayı

-Mert Gizir 16 Sayı

-Melih Kapucu 10 Sayı

-Ali Efe Barış 6 Sayı

-Orhan Hacıyeva 5 Sayı

-Barış Çağan Özkan 4 Sayı

-Ömer Sancaklı 2 Sayı

 

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.