Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Takım, Hırvatistan’ı eledi! Türkiye-Hırvatistan karşılaşması geniş yankı buldu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu altıncı maçında Türkiye, deplasmanda Hırvatistan’ı 1-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Milli Takım, Hırvatistan’ı eledi! Türkiye-Hırvatistan karşılaşması geniş yankı buldu

A Milli Takım’a galibiyeti getiren gol 30. dakikada Barış Alper Yılmaz’dan geldi. Bu galibiyetle Türkiye bulunduğu grupta 13 puanla zirveye yerleşti. Bir maçı tamamlayamayan Hırvatistan 10 puanla ikinci sırada yerini aldı. A Milli Takım gruptaki bir sonraki maçını Pazar günü Letonya ile gerçekleştirecek. Hırvatistan ise deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Takımı 30. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın golüyle galibiyeti sağladı. Türkiye, Letonya ile yapacağı maçtan galip gelirse EURO 2024’e girmeye hak kazanacak.

Hırvatistan Milli Takımı, kendi stadı olan Opus Arena’daki ilk milli maçını Türkiye ile gerçekleştirdi. A Milli Takım’ın, Opus Arena’da Hırvatistan ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da tribünden takip etti. Bakan Bak ile birlikte mücadeleyi siyasetin ve futbolun bilinen isimleri de izledi. Başta Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri de karşılaşmayı birlikte takip etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.