Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masa Tenisi Turnuvasından Yalova’ya 9 madalyayla döndüler

Uluslararası Daniela Dodean Masa Tenisi Turnuvasına Yalova’dan katılan 7 sporcu, 2 gümüş ve 7 bronz madalya alarak, Yalova’ya bir kez daha büyük bir gurur yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 13:49
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Masa Tenisi Turnuvasından Yalova’ya 9 madalyayla döndüler

Yalovalı sporcular turnuvaya damga vurdu. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Bayram Ali Yıldız eşliğinde turnuvaya katılan Yalovalı sporcular, 2 Gümüş, 7 Bronz toplam 9 madalya ile Yalova’ya döndü.

Antrenör Bayram Ali Yıldız’dan, şampiyon Daniela Dodean'a teşekkür

7-10 Haziran 2024 tarihleri arasında Romanya'da düzenlenen Uluslararası Daniela Dodean Masa Tenisi Turnuvasına Yalovalı sporcular damga vurdu. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Bayram Ali Yıldız eşliğinde turnuvaya katılan Yalovalı sporcular, 2 Gümüş, 7 Bronz toplam 9 madalya ile Yalova’ya döndü.

U11 çift kızlarda mücadele eden Duru Yavaşça ve Ada Kocabaş turnuvada 3’üncü olurken, U11 çift erkeklerde Berk Turan ve Ali Keskin ile U13 çift kızlar kategorisinde Elvin Kale ve Beril Tok 2’nci olarak gümüş madalya aldı. U11 ve U15 kategorilerinde yapılan müsabakalarda U11 kızlarda mücadele eden Duru Yavaşçaoğlu, U11 erkeklerde Berk Turan ve Ali Kesin ile U15 erkeklerde Kaan Beyzat Tuna 3’üncü olarak bronz madalya kazandı.

Yalova’ya 9 madalyayla dönmenin gururunu ve sevincini yaşadıklarını aktaran Bayram Ali Yıldız, organizasyon boyunca kendilerini misafir eden Cristian Dodean’a ve sporcularla birebir ilgilenen büyük şampiyon Daniela Dodean'a teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.