Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Martin Paterka Yalovaspor Basketbol’da

Yalovaspor Basketbol Kulübü yapmış olduğu açıklamada, 1995 doğumlu ve 2.05 m boyundaki Çek oyuncu Martin Paterka ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 16:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
Martin Paterka Yalovaspor Basketbol’da

Bu sezon Süper Lig’de şehrimizi temsil edecek olan Yalovaspor Basketbol Kulübü, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, 1995 doğumlu ve 2.05 m boyundaki Çek oyuncu Martin Paterka ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Basketbol kariyerinde önemli başarılar elde eden Paterka, uzun boyu ve etkili oyun tarzıyla dikkat çekiyor. Çek oyuncu, Yalovaspor'un pota altındaki gücünü artırması beklenen bir isim olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz sezon Almanya BBL'nin Braunschweig takımında 35 maçta ortalama 22.0 dakika süre aldı ve 7.1 sayı 2.5 ribaund 1.0 asist 0.6 top çalma 0.2 blok ortalamaları; %54 ikilik, %38 üçlük, %83 serbest atış yüzdeleri tutturdu.

‘’Vitejte Paterka’’

Çekya Milli Takımı'nın yıllardır değişmez parçası olan ve Olimpiyatlar, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası tecrübeleri bulunan Martin Paterka transferini duyuran kulüp yetkilileri, oyuncuya şu sözlerle hoş geldin dedi, ‘’Tarihimizdeki ilk Çek oyuncu olan Martin Peterka'ya tekrardan "Vítejte" diyoruz.’’

Martin Paterka'nın transferi, Yalovaspor Basketbol Kulübü'nün bu sezonki hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirilirken aynı zamanda da, Paterka'nın Yalovaspor'daki ilk maçını dört gözle bekleyen basketbol severler, oyuncunun takımına katacağı katkıları merakla bekliyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.