Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuraş Türkiye Şampiyonası başladı

Yalova'da düzenlenen Türkiye Minikler Kuraş Şampiyonası, il protokolünün katılımıyla görkemli bir törenle başladı

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 14:30
Kaynak: YALOVA HAYAT
Kuraş Türkiye Şampiyonası başladı

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Yalova’nın ev sahipliğinde 3 gün boyunca sürecek olan Türkiye Minikler Kuraş Şampiyonası 81 ilden gelen sporcuların ve il protokolünün de katıldığı bir törenle başladı.

250 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Temsilcisi İbrahim İnce, "3 gün boyunca Yalova'da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaktan büyük bir heyecan, mutluluk ve gurur duyuyoruz. Şu anda burada, Türkiye'nin gelecekteki spor yıldızlarını yetiştirecek olan minik sporcularımız var. Bu şampiyona, onların yeteneklerini sergilemeleri ve birbirleriyle kıyasıya mücadele etmeleri için eşsiz bir fırsat olacak” şeklinde konuştu.


Böylesi önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapmalarında kendilerine verdiği destekten dolayı Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Hasan Öztürk’e de teşekkür eden İnce, “Özellikle federasyon başkanımız Hasan Öztürk adına, şampiyonamıza göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı bu şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye Minikler Kuraş Şampiyonası açılış törenine Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, Turizm  ve Kültür İl Müdürü Ziya Karatekin, protokol mensupları ve STK temsilcileri de katıldılar.
Türkiye Minikler Kuraş Şampiyonası, 11 Ağustos 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan finallerin ardından tamamlanacak.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.