Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kösem ve ekibi, TFFHGD Yalova Şubesi yönetimine aday oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yalova Şubesi’nde seçim heyecanı yaşanacak

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 10:29
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Kösem ve ekibi, TFFHGD Yalova Şubesi yönetimine aday oldu

18 Ocak 2024 tarihinde dernek üyeleri Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Binasında yapılacak kongreyle yeni yönetimini belirleyecek. Mevcut başkan Ahmet Aydın geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak yapılacak seçimde aday olmayacağını duyurmuştu.
Bu kapsamda ilimizin başarılı klasman hakemlerinden Batuhan Kösem ve ekibi, kolları sıvayarak adaylığını açıkladı. Bölgesel hakemimizin listesinde ise il gözlemcilerimizden Muharrem Dağdeviren, bölgesel hakemimiz Muhammed Burak Tufan’ın yanı sıra bölgesel yardımcı hakemlerimizden Mehmet Yıldız ve Batuhan Akkuş da bulunuyor.
TFFHGD Yalova Şubesi’nin başkanlığına aday olan Batuhan Kösem, “2015 yılında adım attığım futbol hakemliği serüvenimin 8. yılını geride bırakırken, bir dönem yöneticilik görevini üstlendiğim TFFHGD Yalova Şubesi’ni, geçmiş dönemlerdeki değerli başkanlarımız ve yöneticilerimizin getirdiği seviyeden daha da ileriye taşımak amacıyla, aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu daha da güçlendirmek adına 18 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda TFFHGD Yalova Şube Başkanı adayı olacağımı buradan duyurmak istiyorum. Sevgi ve saygılarım” diyerek açıklamasına son verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.