Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koray Girgin'e IFBB'den teşekkür belgesi

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve başkan adayı Koray Girgin’e, Uluslararası Fitness ve Vücut Geliştirme Federasyonu'ndan (IFBB) tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 11:42
Kaynak: YALOVA HAYAT
Koray Girgin'e IFBB'den teşekkür belgesi

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nun Yönetim Kurulu üyesi ve başkan adayı Koray Girgin'e, spor camiasında uzun yıllar boyunca yaptığı katkılardan dolayı IFBB tarafından teşekkür belgesi gönderildi. Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Dr. Rafael Santonja imzalı belgede, Girgin’in ulusal ve uluslararası düzeyde gösterdiği üstün başarı ve bağlılık vurgulandı.
Girgin, IFBB’den aldığı bu teşekkür belgesinin kendisini onurlandırdığını ve mutlu ettiğini ifade etti. Teşekkür belgesinde yer alan ifadelerde, Girgin’in Türkiye Federasyonu’nu IFBB’de mükemmel bir şekilde temsil ettiğine ve Avrupa Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu'nda (EBFF) Yürütme Konseyi Üyesi olarak yaptığı katkıların takdir edildiğine dikkat çekildi.
IFBB tarafından gönderilen belgede, Girgin’in Türkiye Federasyonu başkanlığı için yüksek niteliklere sahip olduğunu belirterek, liderliğinde Türk sporunun gelişmeye devam edeceğine inandıkları ifade edildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.