Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadeniz galibiyeti değerlendirdi

Play-Off’a namağlup olarak adını yazdıran, Çiftlikköy Belediyespor’un son maçı da galibiyetle sonuçlandırması ardından, Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, ‘’Ekibimi tebrik ediyorum’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 14:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Karadeniz galibiyeti değerlendirdi

Çiftlikköy Belediyespor üstün performans sergilediği 12 maçlık serüveni 36 puanla 1.sırada tamamladı. Play-Off’lara adını yazdıran Çiftlikköy’ün Sultanları ligde 12/12’lik performansıyla tüm gözleri üstüne çekmeyi başardı. Tüm voleybolseverlere sezon boyunca voleybol şöleni yaşatan Çiftlikköy’ün Sultanları Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, grup ikinciliği için mücadele eden Gölcük ekibine şans vermeyen Çiftlikköy’ün Sultanları, bu sonuçla Play-Off’lar öncesi moral tazelemiş oldu.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz maç sonrası yapmış olduğu açıklamada sözlerinde, ‘’Mücadelenin zevkli ve çekişmeli geçtiğini ifade eden Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Zevkli ve çekişmeli geçen bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Sporcularımı kutluyorum, rakip takımı tebrik ediyorum bu güzel mücadeleden dolayı. Yeni transferlerimizin de takıma uyum sürecini hızlandırmak bakımından hocamız onlara süre verdi. Daha da güçlendik ve Play-Off’lara da en hazır şekilde girmek için önümüzde iki haftalık bir süre olacak. Teknik ekibimiz başta olmak üzere tüm sporcuları 1.Lig’e yükselme yolunda aştıkları bu ilk engelden dolayı tebrik ediyorum, bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve aynı zamanda kulüp başkanımız olan Sayın Ali Murat Silpagar’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.