Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Aksu 1922 Konyaspor ile sözleşme imzaladı

1922 Konyaspor, yeni sezona deneyimli teknik direktör İsmail Aksu ile başlama kararı aldı. Yalova Yeşilova'yı başarıyla yöneten 45 yaşındaki Aksu, kulüp binasında düzenlenen görkemli bir imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 01:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 01:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
İsmail Aksu 1922 Konyaspor ile sözleşme imzaladı

1922 Konyaspor, Yeşilova’yı çalıştıran deneyimli Teknik Direktör İsmail Aksu ile sözleşme imzaladı. Daha önce Galatasaray, Fatih Karagümrük Alt takımları, Bolvadin Belediyespor, Karadeniz Ereğli Belediyespor takımlarında görev alan ve son olarak Yalova Yeşilova’yı çalıştıran 45 yaşındaki İsmail Aksu, 2024-25 sezonunda 1922 Konyaspor’un başında olacak.

Konyaspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Muhammet Mustafa Kariman ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih Uysal ve Mustafa Yasin Çalışkan da katıldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’Hoş geldin İsmail Aksu. Kulübümüze ve İsmail Aksu’ya hayırlı olmasını temenni eder, hocamıza görevinde başarılar dileriz’’ ifadelerine yer verildi.

İsmail Aksu'nun liderliğindeki 1922 Konyaspor, yeni sezonda büyük başarılar ve zaferler elde etmek için taraftarların desteğini bekliyor. Kulüp, Aksu'nun yeteneklerine ve deneyimine güvenerek büyük hedeflere yürümeyi planlıyor. Takımın taktiksel ve stratejik anlamda nasıl bir dönüşüm geçireceği ise merakla bekleniyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.