Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim İnce Yalova’da sporun desteklenmesi için Ankara’da temaslarda bulundu

Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce, Yalova’da başta su sporları olmak üzere farklı branşların gelişmesi ve sporcuların desteklemesi adına Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 02:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 02:23
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
İbrahim İnce Yalova’da sporun desteklenmesi için Ankara’da temaslarda bulundu

Hedef su topunu Yalovalı gençlerle buluşturmak

Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şube Başkanı, Türkiye Kano Federasyonu, Türkiye Su Sporları Federasyonu ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Yalova Temsilcisi İbrahim İnce, Yalova’da sporun gelişmesi ve sporcuların desteklemesi adına Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı ve Su Topu Federasyonu Başkanı Mete Erol ile bir araya gelen İbrahim İnce, Yalova’da alışmışın dışındaki spor branşlarını gençlerle tanıştırmak hedefiyle yaptığı ziyarette, Su Topu branşını Yalovalı gençlere tanıtmak için Mete Erol ile fikir alışverişinde bulundu. Hedeflerinin Yalovalı gençlere su topunu sevdirmek olduğu kaydeden İnce bu doğrultuda çalışacaklarını aktardı.

Yalova su sporlarının merkezi olabilir

Ardından daha önce Bursa’da birlikte çalıştığı Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret eden İbrahim İnce, Yalova’da hayata geçirmek istediği projeler hakkında Şahin’e bilgi verdi. Yalova’nın su sporlarının merkezi olması adına gereken tüm adımları atmakta kararlı olduğunu aktaran İbrahim İnce, su topu, kano, yelken, dalış gibi su sporları başta olmak üzere ayak tenisi kuraş gibi sporların Yalova’da gençler tarafından tercih edilmesi adına tanıtım ve eğitim çalışmalarına devam edeceklerini aktardı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.