Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP galibiyetlere devam dedi

HDI Yalova VIP kendi evinde Aslan Yol Burhaniye ile çıktığı mücadeleden 86-74 galip ayrılmayı başardı. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 13:59
Kaynak: Murat Can Aytemur
HDI Yalova VIP galibiyetlere devam dedi

Yalova VIP yükselişte

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz HDI Yalova VIP, ligin 15.haftasında kendi evinde Aslan Yol Burhaniye ile mücadele etti. Temsilcilerimiz sezona her ne kadar istediği gibi başlayamamış olsa da sonradan form tutturmayı başardı ve ardı ardına aldığı galibiyetler ile ligde yükselmeye başladı. HDI Yalova VIP böylece, bu sezon çıkmış olduğu 15 maçın 8’inde galip gelirken 7’sinde mağlubiyet yaşadığını görmekteyiz. Yalova temsilcileri toplamış olduğu 23 puan ile ligde 7.sırada yer almaktadır. Temsilcilerimizin ligde rakibi olan Arslan Yol Burhaniye ise bu sezon kötü bir performans sergileyerek 14 maçın yalnızca 3’ünde galibiyet ile buluşmuştu. Temsilcilerimiz ile çıktığı mücadele sonrasında 15 maçta 3 galibiyet 12 mağlubiyetlik bir duruma geldi ve ligde topladığı 18 puanla 14.sırada yer alıyor.

Yalova Yalova Yalova

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi 15. Haftasında, Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mücadelenin henüz ilk periyodunda temsilcilerimiz HDI Yalova VIP 19-9’luk bir skorla farklı öne geçti. Zekice yaptığı ataklar ve hamlelerin sonuç vermesi ile kendi evinde üstünlük sağlamayı maçın ilk dakikalarında başardı. 2.periyotta ise konuk ekip Aslan Yol Burhaniye’nin atakları sonuç verdi ve temsilcilerimiz potasında 21 sayı gördü. Kendi potasında 21 sayı gören HDI Yalova VIP 18 sayı ile konuk ekibe cevap verdi. Böylece ilk yarının son düdüğü çaldığında temsilcilerimiz soyunma odasına 37-30’luk skorla önde gitti.

Alkışlar Yalova Sultanları’na

Maçta ikinci yarının başlaması ile birlikte temsilcimiz HDI Yalova VIP maçın hakimiyetini tekrardan ellerine aldı. Rakibine karşı hızlı paslaşmalar ve kontrollü bir oyun sergileyen Yalova ekibi maçın 3.periyodunda, Aslan Yol Burhaniye potasına tamı tamına 26 sayı daha gönderdi. Buna karşılık olarak konuk ekip temsilcilerimize 21 sayı ile cevap verdi. Maçta son periyoda girerken skor tabelası 86-74’ü gösteriyordu ve heyecan doruktaydı. Temsilcilerimiz en iyi bildiği işi yaparak oyunun kontrolünü ellerinde tutmayı başardı. İlk periyottan gelen fark avantajı ile rahat bir oyun sergileyen temsilcilerimiz sahada ellerinden geleni fazlasıyla yaparak 23 sayı daha atmayı başardı. Bu sezon işlerin iyi gitmediği Aslan Yol Burhaniye ise temsilcilerimize 23 sayı ile karşılık verdi ancak farkı kapatmaya yetmedi. Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi 15. Haftasında, Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mücadelenin galibi 86-74’lük skorla HDI Yalova VIP oldu. Böylelikle temsilcilerimiz ligde yükselişe devam ederek 23 puanla 7.sırada yer aldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.