Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP deplasmanda galip

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde Yalova’yı temsil eden HDI Yalova VIP, deplasmanda çıktığı Çerkezköy mücadelesinden 59-69’luk skorla galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 12:23
Kaynak: Murat Can Aytemur
HDI Yalova VIP deplasmanda galip

HDI Yalova VIP, 3 maçlık mağlubiyetin ardından, Çerkezköy deplasmanında güldü. Bu sezon ligde ortalama bir performans sergileyen Yalova temsilcileri, son zamanlarda yaşadığı ardı ardına mağlubiyetlerin ardından Çerkezköy deplasmanında gülen taraf olmayı başardı. Yalova’nın Sultanları, aldığı son galibiyet ile beraber bu sezon ligde çıkmış olduğu 22 maçta 11.galibiyetine ulaşarak toplamış olduğu 33 puanla ligin 8.sırasında yer aldı. Çerkezköy için işler bu sezon pek iyi gitmiyor. Çıktığı 22 maçta yalnızca 7 maçta galibiyet yaşayan Çerkezköy buna karşılık olarak aldığı 15 mağlubiyet ile beraber topladığı 29 puanla ligde 13.sırada yer aldı.

Yalova ilk yarıyı önde tamamladı

Basketbolseverlerin heyecanla beklediği maçın ilk periyodunda, takımlar birbirlerine sıralı ataklar gerçekleştirerek ortada bir oyun sürdürdü. Maçın il periyodunda ev sahibi ekip Çerkezköy, 16 sayı bulurken HDI Yalova VIP ise 15 sayı attı. Maçta ikinci çeyreğe girildiğinde ise Yalova temsilcisi HDI Yalova VIP, maçın iplerini eline almayı başardı. İlk periyodu 1 sayı farkla geride kapatan Yalova ikinci periyotta 23 sayı buldu, Çerkezköy ise maçın ikinci periyodunda 15 sayıda takılı kaldı. Maçın ilk yarısının son düdüğü çaldığında, HDI Yalova VIP soyunma odasına 31-38’lik skorla önde gitti.

Kazanan Yalova

Maçın ikinci yarısının ilk periyodunda takımlar karşılıklı olarak gerçekleştirdiği ataklar ile beraber toplamda 27 sayı buldular. Üçüncü periyot atılan 27 sayının 13’ü Çerkezköy’e aitken kalan 14 sayı da HDI Yalova VIP’e ait oldu. Maçta son çeyreğe girilmesi ile birlikte takımlar karşılıklı ataklar ile oyuna hakim olmak adına mücadele etti. Son periyot Çerkezköy 15 sayıda kalırken, konuk ekip HDI Yalova VIP 17 sayı atmayı başardı. Maçta son düdük çaldığında temsilcilerimiz sahadan 59-69’luk skorla galip ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.