Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP Danilo's Pizza Bursa'yı bugün ağırlayacak

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde şehrimiz Yalova’yı temsil eden HDI Yalova VIP, ligin 17.haftasında Danilo's Pizza Bursa'yı konuk edecek. Maç detayları haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 05:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 05:08
Kaynak: Murat Can Aytemur
HDI Yalova VIP Danilo's Pizza Bursa'yı bugün ağırlayacak

Bu sezon lige istediği performansı göstererek başlayamayan HDI Yalova VIP, son haftalarda sergilediği performans ile basketbol severlerin takdirini kazanmayı başarmıştı. Yalova temsilcileri üst üste aldığı galibiyetler ile moral depolayarak lige yüksek motivasyon ile devam ederken, deplasmanda oynadığı Lidya Garden Turgutlu’ya 88-84’lük skorla mağlup oldu. Böylelikle HDI Yalova VIP’in 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

HDI Yalova VIP aldığı Lidya Garden Turgutlu mağlubiyeti sonrasında hızla Danilo's Pizza Bursa karşılaşmasının hazırlıklarına başladı ve galibiyete odaklandı. Yalova temsilcisi HDI Yalova VIP bu sezon ligde çıkmış olduğu 16 maçın 8’ini kazanırken bunun yanında 8 defa da mağlup oldu. Danilo's Pizza Bursa ise bu sezon ligde çıkmış olduğu 16 maçta 10 galibiyet alarak 6 defa da mağlup oldu. Temsilcilerimiz ligde toplamış olduğu 24 puanla 8.sırada yer alırken, Danilo's Pizza Bursa ise 26 puan ile 4.sırada yer aldı. İki takım arasında gerçekleşen daha önceki maçta Danilo's Pizza Bursa HDI Yalova VIP’i kendi evinde 93-75 mağlup etmeyi başarmıştı.

Maç detayları aşağıdaki gibidir:

Tarih: 6 Ocak 2024

Saat: 14.00

Stadyum: Yalova 90.Yıl Spor Salonu

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.