Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP 3 hafta üst üste mağlup oldu

Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden HDI Yalova VIP ligde 3 haftadır galibiyet alamıyor. Yalova temsilcileri bu sezon ligde çıktığı 7 maçta sadece 3 kez galibiyet alabildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
HDI Yalova VIP 3 hafta üst üste mağlup oldu

Çerkezköy deplasmanda hızlı başladı

Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Yalova temsilcileri, kendi evinde mücadele ettiği Çerkezköy’e karşı 68-75’lik skorla mağlup oldu. Maçın 1.periyodunda karşılıklı olarak attığı sayılarla birbirlerini deneyen iki takım periyot sonunda toplamda 46 sayı attı. Maçın ilk periyodu 21-25 Çerkezköy üstünlüğünde tamamlandı. 2.periyodun başlaması ile birlikte her iki takımda kazanma isteğini ortaya koyarak maça devam etti. Bu periyot içerisinde toplamda 35 sayı atıldı ve bu sayıların 15’i HDI Yalova VIP’e aitken 20 sayısı da Çerkezköy’e ait oldu. Maçın ilk yarısı 36-45 Çerkezköy üstünlüğü ile tamamlandı.

HDI Yalova VIP üç hafta üst üste mağlup oldu

Maçın ikinci yarısında Yalova temsilcileri vitesi yükseltti ancak ilk iki periyottaki farkı kapatmaya yetmedi. Maçın 3.periyodunda deplasman ekibi ev sahibi HDI Yalova VIP’e 18 sayı atarken kendi potasında 16 sayı gördü skor 50-61’e geldi. Maçın son periyodunun başlaması ile birlikte Yalova temsilcileri iyi bir performans sergiledi ve rakibine tam 18 sayı attı, karşılığında ise kendi potasında 14 sayı gördü. Toplamda 32 sayı atılan maçın son periyodunun sonucuna göre HDI Yalova VIP Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi 7.Haftasında karşılaştığı Çerkezköy’e karşı 68-75 kaybetmiş oldu ve üç hafta üst üste mağlubiyet yaşadı.

Haber/ Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.