Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Sigorta Yalova VIP kötü gidişe son diyemedi

15 Kasım 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen HDI Sigorta Yalova VIP-Urla Bld. müsabakasında, Yalova temsilcileri 66-78’lik skorla kendi evinde mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 00:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
https://www.yalovahayat.com/
HDI Sigorta Yalova VIP kötü gidişe son diyemedi

HDI Sigorta Yalova VIP ligde 11.sırada yer alıyor

HDI Sigorta Yalova VIP bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde istediği performansı ortaya koyamayarak üst üste 5 maçtır yenilgi alıyor ve ligde 12 puanla 11.sırada yer alıyor. Yalova temsilcileri Urla Bld. ile çıktığı karşılaşmanın 1.periyodunda 16 sayı atarak, potasında da 21 sayı gördü. Ve ilk periyot sonlandığında Urla Bld. HDI Yalova VIP karşısında 16-21’lik skor üstünlüğü elde etti. Maçın 2.periyodunun başlama düdüğü ile birlikte takımlar aynı 1.periyotta olduğu gibi karşılıklı sayılarla maçı dengede sürdürerek, 21 sayı Urla, 16 sayı da Yalova attı. İlk yarının bitiş düdüğü çaldığında skor 32-43 oldu ve Urla Bld. deplasmanda oynadığı maçın ilk yarısını önde kapattı.

 

HDI Sigorta Yalova VIP 5 maçtır galip gelemiyor

Maçın ikinci yarısının başlaması ile birlikte takımlar çok alışık olunmayan bir skor sergiledi. İlk 2 periyot 16-21’lik sayılar atan takımlar 3.periyotta ise 20-20’lik eşitlik sağladı ve periyotun bitiş düdüğü çaldığında skor tabelası 52-63 Urla üstünlüğünü gösterdi. Maçın son periyoduna giriş yapıldığında takımlar daha sakin, daha durağan bir oyun sergileyerek kontrolü ele almaya çalıştı. HDI Yalova VIP iyi bir savunma yaptı ancak bunun yanında atakta istediğini ortaya koyamadı. Urla Bld. ile gerçekleşen karşılaşmanın son periyodunda potasında 15 sayı gören Yalova temsilcileri maalesef buna karşılık olarak sadece 14 sayı atabildi. Maçın son düdüğü çaldığında skor tabelası 66-78’lik Urla Bld. galibiyetini gösterirken, HDI Yalova VIP üst üste 5.mağlubiyetini almış oldu.

Murat Can Aytemur

Fotoğraf kaynağı: ‘’urlagencliksk’’ sosyal medya hesabı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.