Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler Ligi’nde “Final Okulları Yalovaspor” adıyla mücadele edilecek

Süper Lig temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Finalspor’la, Basketbol Gençler Ligi için iş birliği anlaşması imzaladı. İmzalanan anlaşma ile birlikte, Yalovaspor genç takımı ‘’Final Okulları Yalovaspor’’ adı ile mücadelelere çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 14:58
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gençler Ligi’nde “Final Okulları Yalovaspor” adıyla mücadele edilecek

Süper Lig temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Finalspor ile önemli bir iş birliği anlaşması imzaladı. Basketbol Gençler Ligi iş birliği protokolü anlaşması, Semt77 Yalovaspor Kulüp Başkanı Orbay Tuna ve Yalova Final Okulları Genel Müdürü ve Finalspor Basketbol Şube Sorumlusu Yasin Taşel’in hazır bulunduğu toplantıda imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre, Basketbol Gençler Ligi’nde “Final Okulları Yalovaspor” adıyla mücadele edecek ve iç saha maçlarını Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynayacak.

İş birliği, genç basketbolculara fırsat yaratmak ve gelişimlerini desteklemek amacıyla büyük önem taşırken, Yalovaspor’un genç yetenekleri, yeni isimleriyle birlikte ligdeki mücadelelerine daha da güçlenerek devam edecekler. Bu iş birliği hem Semt77 Yalovaspor hem de Finalspor için önemli bir adım olarak dikkat çekti. Basketbolun yaygınlaştırılması ve genç sporcuların desteklenmesi amacıyla atılan bu önemli adımlar, Yalova’da spor kültürünün gelişmesine olumlu yönde katkı sunacak ve Yalovaspor’a destek sağlayacak.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.