Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'dan Cengiz Ünder Hamlesi!

Fenerbahçe'nin Zaha'yı Galatasaray'a kaptırmasının ardından yaşanan son gelişmelere göre Kerem'in yurtdışı hayali Galatasaray yönetiminin yönünü Cengiz Ünder'e çevirmesine sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2023 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2023 13:04
Kaynak: Aziz Selim
https://www.yalovahayat.com/
Galatasaray'dan Cengiz Ünder Hamlesi!

Fenerbahçe, transfer döneminin hareketli kulüplerinden biri olarak sağ kanat takviyesi için çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe yönetimi ilk olarak Zaha'ya teklif götürmüş ve görüşmelere başlamıştı. Ama Zaha görüşmeler sonlanmadan, Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden olan Crystal Palace ile sözleşmesi biten Wilfried Zaha'nın transferini sonuçlandırmış ve Londra'dan kalkan özel uçak ile Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminali'nde karşılanmıştı. İmza töreninde Fenerbahçe'ye gönderme yaparak Zaha'nın imza töreninde Ali Cabbar şarkısını çalmışlardı.

Ne ateş var ne de duman amma Tutuşur alevler yanar ali cabbar Sevdiğin kız başkasına varmış Dayanabilirsen dayan ali cabbar

galatasaray zaha

KEREM'İN AVRUPA HAYALİ

Avrupa'nın birçok büyük kulübünün de dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu'na teklifler gelmeye başladı. Genç oyuncunun Avrupa hayalini gerçekleştirmek için Galatasaray alternatif bir plan da devreye alındı. Marsilya ile sözleşmesi olan milli futbolcu Cengiz Ünder, +3 yerli kuralını dikkate alan Galatasaray'ın hedefi haline geldi. Fenerbahçe yönetimi, olası transfer senaryolarını titizlikle değerlendirerek, en uygun seçeneği belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

GALATASARAY'IN HEDEFİNDE

Marsilya ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcu, Sabah'ın haberine göre +3 yerli kuralını dikkate alan Galatasaray'ın hedefi konumunda. Galatasaray Cengiz Ünder için heran teklif yapabilir. Zaha transferi gibi Fenerbahçe'ye çalım atması karşısına önlem almak için Fenerbahçe'nin trasfer adımlarını atarak transferi hızlandırması bekleniyor.

cengiz ünder transferi

FENERBAHÇE TRANSFERE DAHA YAKIN

Son dönemde Türk futbolu için büyük bir heyecan yaratan Cengiz Ünder transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransız spor haber kaynağı Foot Mercato'ya göre, Fransa'nın önde gelen kulüplerinden biri olan Marsilya ile Süper Lig'in köklü ve güçlü temsilcisi Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in transferi konusunda önemli bir aşamaya geldi.

Yapılan haberler, kulüplerin transfer görüşmelerinin olumlu bir seyirde olduğunu ve taraflar arasında anlaşmanın yakın olduğunu gösteriyor. 26 yaşındaki yetenekli oyuncu Cengiz Ünder'in transferi için Marsilya ve Fenerbahçe, 12 ila 15 milyon Euro (bonuslar dahil) arasında bir rakam üzerinde anlaşmaya varmak üzere.

Bu rakamın transferin resmiyet kazanmasına çok yakın bir noktada olması, transfer sürecinin olumlu bir şekilde sonuçlanma ihtimalini güçlendiriyor. Anlaşmanın sonuçlanması durumunda Cengiz Ünder, Fenerbahçe'nin yeni sezon planlamasında önemli bir parça olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.