Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray-Adana Demirspor karşılaşması ne zaman? Galatasaray-Adana Demirspor maçı saat kaçta? Galatasaray-Adana Demirspor maçı muhtemel 11'ler belli oldu mu?

Liderlik yarışının içerisinde olan Galatasaray Cuma Günü kendi evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Peki Galatasaray-Adana Demirspor karşılaşması ne zaman? Galatasaray-Adana Demirspor maçı saat kaçta? Çekişmeli maç öncesinde detayları sizler için haberimizde derledik.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Galatasaray-Adana Demirspor karşılaşması ne zaman? Galatasaray-Adana Demirspor maçı saat kaçta? Galatasaray-Adana Demirspor maçı muhtemel 11'ler belli oldu mu?

Liderlik yarışının içerisinde olan Galatasaray Cuma Günü kendi evinde Adana Demirspor’u konuk edecek.  Peki Galatasaray-Adana Demirspor karşılaşması ne zaman? Galatasaray-Adana Demirspor maçı saat kaçta? Çekişmeli maç öncesinde detayları sizler için haberimizde derledik.
 

Galatasaray 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor

Türkiye Trendyol Süper Ligi Hafta 15’te Galatasaray kendi evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi gerçekleştirilecek olan maçta sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin kaybetme ihtimaline karşı, kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak ve liderlik koltuğuna oturmak istiyor.
Galatasaray bu sezon ligde başarılı bir performans sergiliyor. Sarı kırmızılılar bu sezon ligde çıktığı 14 maçın 12’sini kazanarak 1 beraberlik ve 1’de mağlubiyet yaşadı. Toplamda 37 puan toplayan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin averaj üstünlüğü ile 2.sırada yer alıyor. Hafta sonu zorlu bir Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe eğer maçı kaybederse Galatasaray’da Adana Demirspor’u mağlup ederse liderlik koltuğunun adı Galatasaray olacak.

Adana Demirspor kötü gidişata dur demek istiyor

Adana Demirspor’un form durumuna bakıldığı zaman, bu sezon çıkmış olduğu 14 maçta 6 kez galibiyet yaşarken 5 defa beraberlik gördü ve 3 kez de mağlup oldu. Adana Demirspor bu sezon toplamış olduğu 23 puanla Kayserispor’un altında Trabzonspor’un üstünde 5.sırada yer alıyor. Mavi şimşekler son 4 haftada galibiyet yüzü göremezken 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Kötü gidişe dur demek isteyen mavi beyazlılar Galatasaray karşısında sahadan galip ayrılmak istiyor.
İki takım arasında gerçekleşen son 10 maça baktığımız zaman, bu karşılaşmalarda 7 defa Galatasaray’ın galip geldiğini görürken, 1 defa da Adana Demirspor galibiyeti görmekteyiz. Diğer 2 maç ise 2-2 ve 0-0’lık skorlar ile berabere tamamlanmıştır. 

Gerçekleşecek olan maçın muhtemel 11’leri henüz belli değilken, Galatasaray’da D.Sanchez’in sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyeceği belirtildi. Abdülkerim Bardakçı, W.Zaha ve Kaan Ayhan’ın ise oynayıp oynamayacağı bilinmiyor.

Maç Bilgileri:
Türkiye Trendyol Süper Lig-Hafta 15
Tarih: 8 Aralık 2023 Cuma 
Saat: 20.00
Stadyum: Rams Park

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.