Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe gol oldu yağdı

Türkiye Trendyol Süper Ligi 19.hafta mücadelelerinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasının galibi 7-1’lik skorla Fenerbahçe oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 14:51
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Fenerbahçe gol oldu yağdı

Dzeko alkışlandı

Sarı lacivertli ekip henüz ilk yarıdan maçı bitirdi. Dakikalar 11’i gösterdiğinde penaltı kazanan Fenerbahçe, yıldız forveti Dzeko ile 1-0 öne geçti. Sonrasında ise dakika 32’de Dzeko yeniden boy gösterdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Maçta üst düzey bir performans sergileyen yıldız oyuncu Dzeko dakikalar 40’a geldiğinde yine sahnedeydi ve hat trick yaparak takımını 3-0 öne geçirdi. Dzeko’nun son golünün üzerinden henüz 2 dakika geçmişken bu sefer de Mert Müldür öne çıktı ve takımını 4-0 öne geçirdi. Durmak bilmeyen Fenerbahçe dakika 44’te de Szymanski ile 5-0’lık skora ulaşırken, Fenerbahçe adeta gol oldu yağdı. İlk yarı 5-0’lık Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlandı.

Kadıköy’de galip sarı lacivertliler

İkinci yarıda dakika 63’e gelene kadar sessiz geçti. Dakikalar 63’e geldiğinde ise Fenerbahçe’nin bir diğer yıldızı Batshuayi sahneye çıktı ve İrfan Can Kahveci’nin asisti ile beraber takımını 6-0 öne geçirdi. Dakikalar 83’e geldiğinde ise Konyaspor açısından talihsiz bir an yaşandı ve Uğurcan Yazğılı topu kendi ağlarına gönderdi. Konyaspor’un kendi kalesine attığı gol sonrası 7-0 öne geçen sarı lacivertliler dakikalar 90’a geldiğinde ise Konyaspor’lu oyuncu Guilherme’nin golüyle, kendi kalesindeki ilk golü gördü. 90 dakika tamamlandığında Fenerbahçe kendi evinde rakibi Konyaspor’u 7-1’lik skorla mağlup etti.

Fenerbahçe liderliğini korudu

Ligin 16.haftasında Konyaspor ile mücadele eden ve maçtan galip ayrılan Fenerbahçe aldığı 3 puan ile birlikte zirvedeki yerini korudu. Fenerbahçe bu sezon çıkmış olduğu 19 maçta 16 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile toplamış olduğu 50 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor. Taraftarlar şampiyonluk istiyor.

 

‘’Seyir keyfi yüksek bir maç oldu’’

Maçla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Adam İsmail Kartal, “7-1’lik galibiyet tabii ki taraftarlarımızı, bizleri, hepimizi çok mutlu etti. Sonuçta kendi evimizde, taraftarlarımızın önünde kendimize yakışır bir oyunla farklı bir galibiyet elde etik. Güzel ve seyir keyfi yüksek bir maç oldu. Taraftarlarımıza da oyuncularımıza vermiş oldukları pozitif desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sonuçta kazandık ve 3 puanımızı aldık. Yolumuza devam ediyoruz.” İfadelerinde bulundu.

 

Murat Can Aytemur

İsmail Kartal’ın açıklaması: Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.