Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe 6'da 6 yaptı

Yaz dönemi boyunca yaptığı transferler ile adından sıkça söz ettiren Sarı-Lacivertli ekip sezon başladığı günden itibaren mağlubiyet yüzü görmedi ve Türkiye Süper Ligi’nde çıktığı 6 maçın 6’sını da kazanarak şampiyonluk yolunda olan azmini ve iddiasını tüm ülkeye gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Fenerbahçe 6'da 6 yaptı

28 Eylül 2023 Perşembe günü akşamı saat 20.00’da Ülker Stadyumu’nda, Başakşehir ile sahaya çıkan Sarı-Lacivertli ekip sahadan açık farkla 4-0 önde ayrıldı.

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe hemen 5.Dakikada Alexender Djiku’nun kullanılan korner sonucu ceza alanının sağ çaprazından gelen kafa golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Sonrasında Başakşehir Takımı yediği golün etkisini atlatarak Fenerbahçe kalesine doğru yüklenmeye başladı. Dakikalar 10’u gösterdiğinde Sarı-Lacivertliler atağa çıktığı esnada İrfan Can’ın arka direğe kestiği topu Tadic indirdi ve Dzeko’dan önce araya girmek isteyen Duarte talihsiz bir şekilde topu kendi kalesine gönderdi ve fark 2’ye çıktı. Maçın devamında ise dakikalar 20’yi gösterdiğinde Sebastian Szymanski farkı üçe çıkarttı. Başakşehir Takımı’nın savunma oyuncusu Cumali’nin yaptığı hata sonucu ceza sahası sağ yayında topu ayağına alan Szymanski sol ayağı ile topu bekletmeden nefis bir şut ile topu ağlarla buluşturdu. Maçın ilk yarısı başka gol sesi duyulmadı ve Sarı-Lacivertli ekip devrenin bitiş düdüğünün çalması ile beraber Başakşehir’i soyunma odasına 3-0 geride yolladı. Aynı zamanda Başakşehir’in bu sezon en az şut çektiği devre oldu.

Maçın ikinci yarısı ise karşılıklı ataklarla dengede geçerken uzunca bir süre gol sessizliği devam etti. Dakikalar 80’i gösterdiğinde ise Fenerbahçe meşin yuvarlağı orta alanda kaparak tüm hatları ile yüklenerek Tadic’in sahanın sağ çaprazından arka direğe doğru ortalamış olduğu topu Batshuayi kontrol ederek indirdi ve Szymanski mükemmel bir tek dokunuş ile topu boş kalenin ağlarına gönderdi fark 4’e çıktı ve Fenerbahçe bu sezon ligte çıktığı 6.maçı da galip olarak tamamlayarak lige namağlup devam ediyor.

Goller

(Dk. 5) A. Djiku       

(Dk. 10) L.Duarte (K.K)      

(Dk. 20) S. Szymanski      

(Dk. 80) S. Szymanski

Sarı Kartlar

İrfan Can Kahveci      

J.Figueiredo      

A. Djiku      

S. Szymanski      

J. Oosterwolde

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.