Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Yalovasporlu Uğur Kapısız Çanakkalespor ile anlaştı

Geçmiş sezonlarda Yalovaspor’da forma giyen, orta saha oyuncusu Uğur Kapısız Çanakkalespor ile anlaşmaya vardı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 02:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 02:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Eski Yalovasporlu Uğur Kapısız Çanakkalespor ile anlaştı

Geçmiş sezonlarda Yalovaspor'un önemli orta saha oyuncularından biri olan Uğur Kapısız, yeni bir başlangıç yapmak üzere Çanakkalespor ile anlaştı. Uğur Kapısız, Yalovaspor'daki başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise Çanakkalespor’un orta sahasında yer alacak ve takımına katkıda bulunacak. Kapısız'ın transferi, Çanakkalespor'un sezon hedeflerine ulaşmasında önemli bir adım olarak değerlendirildi. Kapısız Kulüp Başkanı Erkan Turan, Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Meteertem ve yönetici İsmail Gürses’in katıldığı imza töreninde Çanakkalespor ile sözleşme imzaladı.

Uğur Kapısız'ın Çanakkalespor'daki yeni dönemi, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Yeni takımında nasıl bir performans sergileyeceği ise taraftarlar tarafından büyük merak konusu oldu.

37 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Uğur Kapısız daha öncelerde; Bezykozspor, Gençlerbirliği, Balıkesirspor, Denizli Belediye, Edirne Spor GK, Tekirdağspor, Edirnespor, Yalovaspor, Edirne Bld., Hacırahmanlı, Çorlu 1947 ve Yunus Emre Bld. formalarını terletmiştir. Merkez Orta Saha mevkiinde oynayan başarılı oyuncu aynı zamanda da sağ kanat ve sağ bek mevkilerinde etkili olabilmektedir.

‘’Hayırlı olmasını temenni ediyoruz’’

Kulüp tarafından transfer hakkında yapılan açıklamada, ‘’Kulübümüz, daha öncesinde Beykozspor1908, Gençlerbirliği, Balıkesirspor, Sarayköy1926, Tekirdağspor, Yalovaspor, Edirnespor ve Çorluspor1947’de oynamış olan tecrübeli orta saha oyuncusu Uğur Kapısız ile her konuda anlaşmaya varmıştır transferin takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.