Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy Belediyesi yeni hizmet binasına görkemli açılış

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen yeni hizmet binasının açılış töreninde Esenköyspor Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi de hizmete girdi

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Esenköy Belediyesi yeni hizmet binasına görkemli açılış

Esenköy Belediyesi yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı. Törene Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin ilk bölümünde Esenköyspor Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksinin açılışı gerçekleştirildi. Burada konuşan Temel, “Esenköyspor’un uzun yıllardır ihtiyacını duyduğu bu tesisleri hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Gençlerimizin spor yapabileceği, sosyal faaliyetlere katılabileceği bir merkez oluşturduk. Bu merkezin Esenköyspor’a ve Esenköy halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra Esenköy Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların edilmesinin ardından Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve protokol mensupları tarafından binanın açılış kurdelesi kesildi. Vali Kaya ve beraberindekiler binayı gezerek Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’den bilgiler aldılar.

Temel, binanın açılışında yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz kasım ayında yapımına başladığımız ve yaklaşık 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız bu binayla belde halkımızın uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak modern bir hizmet sağlayacağız.

Yaz boyu hizmet veren binamızın resmi açılışını bugün gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Bu binanın hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ise yeni hizmet binası dolayısıyla Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i kutladı. Ardından Vali Kaya ve protokol mensupları binayı gezerek Temel’den bilgiler aldılar. Açılış töreninin sonunda Esenköy Belediyesi tarafından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.