Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu: Ülkeme olimpiyat kotası ve dünya şampiyonluğu kazandırdım

Türkiye'nin gururu Dünya Şampiyonu milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu şampiyonaya nasıl hazırlandıklarına dair açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Gümüşte ve bronz madalyada kıl payı kaçan çok maçlarım oldu. O madalyalar beni mutlu etmeyecekti. Bugün ülkeme olimpiyat kotası ve dünya şampiyonluğu kazandırdım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2023 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dünya Şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu: Ülkeme olimpiyat kotası ve dünya şampiyonluğu kazandırdım

Geçtiğimiz gün Dünya Şampiyonluğuyla Türkiye’ye büyük gurur yaşatan Buse Tosun Çavuşoğlu, altın madalyayı alarak yurda döndü. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde Moğolistanlı rakibini yenerek altın madalya kazanan Buse Tosun Çavuşoğlu, kafilesi ile birlikte döndüğü ülkesinde ilk açıklamarını yaptı. 

İstanbul Havalimanı'nda kendisini bekleyen basın mensuplarına şampiyonluğuna dair açıklamalar yapan Buse Tosun Çavuşoğlu, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

Dünya Şampiyonası'na takım halinde çok iyi hazırlandık. Takımımız zaten genç bir ekipti. Takımımızda Avrupa şampiyonu, dünya üçüncüsü olan çok sayıda sporcu var. Gerçekten çok güzel mücadele ettik. Ben koleksiyonuma altın madalya kazanmak istiyordum bunu eklemek istiyordum. Benim gümüşte ve bronz madalyada kıl payı kaçan çok maçlarım oldu. O madalyalar beni mutlu etmeyecekti. Bugün ülkeme olimpiyat kotası ve dünya şampiyonluğu kazandırdım. İnşallah bunu olimpiyatlarda altın madalya alarak devam ettirmek istiyorum.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.