Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DGSK Yalova İl Temsilcisi İnce’den Başkan Arslan'a milli forma

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan'ı makamında ziyaret eden DGSK Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan'a milli takım forması hediye etti

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2024 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2024 02:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
DGSK Yalova İl Temsilcisi İnce’den  Başkan Arslan'a milli forma

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu (DGSK) Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan'ı makamında ziyaret ederek 2. dönem başkanlığını tebrik etti. Ziyarette İnce ve Arslan, önümüzdeki dönemde Taşköprü'de yapılacak sportif faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Taşköprü'de sporun gelişmesi için neler yapılabileceği de konuşuldu.

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, İbrahim İnce'yi spor adına yaptığı çalışmalardan tanıdığını ve bu ziyaretten memnun olduğunu ifade etti. Arslan, İnce'ye çalışmalarında başarılar diledi. İbrahim İnce de Başkan Arslan'ın misafirperverliğine teşekkür ederek Yalova için sportif alanda çalışmalara devam edeceklerini belirtti. İnce, bu çalışmalar kapsamında Taşköprü'de de önemli projeler hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ziyaretin sonunda İnce, Arslan'a milli takım formasını hediye etti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.