Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çotanakspor 1. Amatör Kümeye çıkmak istiyor

Çotanakspor, bu yıl 2. Amatör Kümede mücadele edecek olan takımını güçlendirerek, 1. Amatör Kümeye çıkmak için çalışmalara başladı. Giresunlular Derneği ve Çotanakspor Başkanı İbrahim Arslan, Giresunlu vatandaşlarla bir araya gelerek, takımın hazırlıkları ve hedefleri hakkında bilgi verdi

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 00:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 00:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çotanakspor 1. Amatör Kümeye çıkmak istiyor

Çalışmalarına Termal Stadı’nda devam eden Çotanakspor önüne ‘1. Amatör Lig’ hedefini koydu. Bu amaçla güçlü bir kadro oluşturan takım, ligin başlamasını beklemeye koyuldu. Çalışmalarla ilgili olarak Giresunlular Derneği'nde bir toplantı düzenleyerek Giresunlu vatandaşlarla bir araya gelen Giresunlular Derneği ve Çotanakspor Başkanı İbrahim Arslan hazırlıklar ve hedefler hakkında hemşerilerine bilgiler verdi.

Bu yıl Yalova 2. Amatör Ligde iddialı bir ekiple mücadele edeceklerini ve hedeflerinin de bu yıl 1. Amatör Lige yükselmek olduğunu dile getiren Arslan, “Bu yıl Yalova 2. Amatör Ligde iddialı bir ekiple mücadele edeceğiz ve hedefimiz de bu yıl 1. Amatör Lige yükselmek. Bunu başarabilecek güçteyiz” dedi.

Ligin başlaması ile birlikte ilk maçlarına kesin galibiyet parolası ile çıkacaklarını vurgulayan Arslan, “İlk maçımızı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bütün rakiplerimizi ciddiye alıyoruz ama korkmuyoruz. Çotanakspor olarak her maça kazanmak için çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.