Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’ün Sultanları yarı finalde

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final Play-off mücadelelerinde çıktığı 3 maçın 3’ünü de kazanarak yarı finale adını yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 12:11
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy’ün Sultanları yarı finalde

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'ne yükselme mücadelesinde Play-Off H Grubu'nda yer alan Çiftlikköy Belediyespor çıkmış olduğu ilk Play-off mücadelesini Büyükçekmece Vol. Akademi’ye karşı 3-1’lik skorla kazandı. İkinci Play-off mücadelesinde ise Diyarbakır İç Kale ile karşılaşan Çiftlikköy ekibi bu maçı da başarıyla tamamlayarak, 0-3 galip geldi ve son maç için 18 Şubat Pazar günü sahaya çıktı. Çiftlikköy’ün Sultanları, Play-off çeyrek final mücadelelerinin son maçında Antalya Manavgat Bld. Spor’u 3-2’lik skorla mağlup etti ve lider olarak adını yarı final mücadelelerine yazdıran isim oldu.

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Play-off mücadelelerinde çıktığı 3 maçta 3 galibiyet alarak sergilediği üstün performans ile voleybolseverlerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Çiftlikköy’ün Sultanları böylelikle büyük bir moral depolayarak yarı final yolunda gerekli olan motivasyonu da toplamış oldu.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.