Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'ün Sultanları Play-Off'a namağlup gidiyor

Çiftlikköy Belediyespor, sezonun son maçı olan Gölcük İhsaniye maçını da 3-1'lik skorla kazanarak, Play-Off’lara namağlup gitmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 11:35
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy'ün Sultanları Play-Off'a namağlup gidiyor

Çiftlikköy Belediyespor, bu sezon ligde gösterdiği üstün performans ile izleyenleri kendine hayran bırakmayı başardı. Çiftlikköy’ün Sultanları, 2.Lig Kadınlar Voleybol Ligi 9.Grup’ta çıkmış olduğu 12 maçın 12’sini de kazanarak sezonu namağlup kapattı. 12 Maçta 12 galibiyet alan Çiftlikköy ekibi bu maçlarda 36 set kazanırken yalnızca 3 set kaybetti ve üstün bir başarı sergiledi. Ligin bitmesine henüz 3 hafta varken Play-Off’ları garantileyen takım kalan maçlarını da kazanarak Play-Off’lar da emin adımlarla yürümeye hazır olduğunu gösterdi. Rakip takım Gölcük İhsaniye ise bu sezon, 2.Lig Kadınlar Voleybol Ligi 9.Grup’ta çıkmış olduğu 12 maçta 8 galibiyet ve 4 mağlubiyetlik bir performans sergileyerek sezonu 25 puanla 3.sırada tamamladı.

Kazanan Çiftlikköy oldu

Ligin son haftasında Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen Çiftlikköy Belediyespor- Gölcük İhsaniye maçının ilk setini, 20-25’lik skorla konuk ekip önde kapattı ve 0-1 öne geçti. İkinci setin başlaması ile birlikte taraftarı önünde sahada devleşen Çiftlikköy’ün Sultanları kalan bütün setleri, 25-22, 25-21 ve 25-11’lik skorlarla önde kapatarak sahadan 1-3 galip ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.