Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’ün Sultanları 2’de 2 yaptı

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final play-off mücadelelerinde çıktığı 2 maçta 2’de 2’lik bir performans sergiledi, detayları siz değerli okuyucularımız için haberimizde derledik.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 13:34
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy’ün Sultanları 2’de 2 yaptı

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'ne yükselme mücadelesinde Play-Off H Grubu'nda yer alan Çiftlikköy Belediyespor, ilk play-off mücadelesinde Büyükçekmece Vol. Akademi’ye karşı 3-1’lik skorla galip geldi. İkinci play-off mücadelesinde ise Diyarbakır İç Kale ile karşılaşan Çiftlikköy ekibi bu maçı da başarıyla tamamlayarak, 0-3 galip geldi.

Play-off mücadelelerinin 2.maçında Diyarbakır İç Kale ile karşılaşan Çiftlikköy Belediyespor, maçta ilk seti 16-25 önde tamamlayarak 0-1 öne geçti. İkinci sette il sette ki başarılı performansını sürdüren Çiftlikköy’ün Sultanları bu seti de 16-25 önde kapatarak skoru 0-2’ye getirdi. Maçta son setin başlaması ile beraber sultanlar üstün bir performans sergiledi. Sahada devleşen Çiftlikköy Belediyespor, son setten 13-25 önde çıktı ve 0-3’lük skorla sahadan galip ayrıldı. İlk iki maçını başarıyla tamamlayan Çiftlikköy Belediyespor üçüncü maçına bugün saat 16.30’da çıkacak.

Maç bilgileri:

Tarih: 18 Şubat 2024 Pazar

Saat: 16.30

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.