Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü, çocuklara atalarını öğretiyor

Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü, çocukların yaz tatilini daha verimli geçirebilmesi adına geleneksel yaz dönemi kitap okuma etkinliğinin başladığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 12:29
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü, çocuklara atalarını öğretiyor

Çocuklar tarihi öğreniyor

Futbol okuluyla genç yeteneklerin kendilerini keşfetmesine imkan tanıyan ve çocukların sporla beraber kötü alışkanlıklardan uzak durması hedefiyle hem eğitici hem eğlendirici aktiviteler düzenleyen Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü, Geleneksel yaz dönemi kitap okuma etkinliğinin başladığını duyurdu. Yaz dönemi boyunca çocukların kendini geliştirebilmesi, atalarını ve kendi tarihlerini öğrenebilmeleri için sürdürülen etkinlik kapsamında; Metehan, Alparslan, Aziz Sancar, Fatih Sultan Mehmet, Mustafa Kemal Atatürk, Piri Reis, Mehmet Akif Ersoy, Alparslan, Biruni gibi eserler başta olmak üzere Türk tarihine ışık tutan eserler çocuklar için sunuluyor.

“Skor değil spor kültürü öğretiyoruz

Çocuklara sanal değil gerçek kahramanları tanıttıklarını belirten Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü Başkanı S. Tamer Balkaş, “Değerli velilerimiz, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kendi kahramanlarımızı tanıtmak ve okuyan nesiller yetiştirmek adına bu hafta ile birlikte kitap okuma etkinliğimizi başlatıyoruz. Skor değil spor kültürü öğretiyoruz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.