Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başpehlivan Hüseyin Gümüşalan Başkan Çitil’i ziyaret etti

663. Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 3’ncü olan Başpehlivan Hüseyin Gümüşalan, Edirne dönüşü Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 02:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 02:54
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başpehlivan Hüseyin Gümüşalan Başkan Çitil’i ziyaret etti

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 4-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Edirne'de Sarayiçi Er Meydanı'nda gerçekleştirildi. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin şampiyonu bugün Yusuf Can Zeybek olurken, Hüseyin Gümüşalan 3’üncü oldu.

Başpehlivanlık unvanını bir kez daha kazandı

2022'de, Altınova Belediyesi Hersek Yağlı Güreşleri, Fevziye Yağlı Güreşleri, Karamürsel Yağlı Güreşleri, Tokat Topçam Yağlı Güreşleri, Çağlak Yağlı Güreşleri, Milas Çomakdağ Gece Güreşleri, Softaoğlu Mehmed Yağlı Güreşleri, Derince İshakçılar Yağlı Güreşleri, Ulugazi Yağlı Güreşleri ve Yuntdağı Yağlı Güreşleri'nde şampiyonluklar elde eden Gümüşalan, 2024'te 30. Gönen Sebeplili Hüseyin Yağlı Güreşleri'nde birinci olarak başpehlivanlık unvanını bir kez daha kazandı.

“Başarılarının devamını diliyoruz”

2024 yılında düzenlenen 663. Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 3’ncü olan Başpehlivan Hüseyin Gümüşalan, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’i ziyaret etti. Üstün başarılarından ötürü başarılı sporcuyu tebrik eden Başkan Çitil, “Desteklerimizi hiç bir zaman esirgemeyeceğimiz Başpehlivanımıza başarılarının devamını diliyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.