Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Silpagar galibiyet sonrası oyuncuları tek tek tebrik etti

Başkan Ali Murat Silpagar, Yalova Süper Amatör Lig’de 2023-24 sezonunun ilk hafta maçında galibiyet alan Çiftlikköy Belediyesporlu futbolcuları yalnız bırakmadı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 3-1’lik galibiyet sonrasında sahaya indi ve oyuncuları teker teker tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Silpagar galibiyet sonrası oyuncuları tek tek tebrik etti

Yalova Amatör Saha 1’de oynanan Kurtköyspor – Çiftlikköy Belediyespor mücadelesinde İbrahim Karslı ve Doğukan Polat’ın atmış olduğu goller ile Çiftlikköy ekibi gerçekleştirilen mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve sezona galibiyetle başladı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da karşılaşmayı tribünden izleyerek takıma destek verdi. Kırmızı siyahlı takımın Kaptanı Gökhan Aktaş, Futbol Şube Sorumlusu Serhan Altınel ve Antrenör Aydın Perihanoğlu’na başarılar dileyerek çiçek takdim eden Başkan Silpagar, alınan galibiyet sonrasında da futbolcuları tek tek tebrik ederek sevincini dile getirdi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti ve, “Çiftlikköy Belediyesporumuz bu sezon inşallah çok güzel işler yapacak ve şampiyonluk mücadelesinde başarılı olacaktır” diye açıkladı.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.