Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akkök Yelken Takımı TAYK Trofesi’nde 2. Oldu

Akkök Holding bünyesinde yıllardır kazanmış olduğu başarılarla adından söz ettiren Akkök Holding Yelken Takımı, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) Trofesi’nde 2. oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 00:31
Kaynak: Murat Can Aytemur
Akkök Yelken Takımı TAYK Trofesi’nde 2. Oldu

Akkök Holding Yelken Takımı, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) Trofesi’nde elde ettiği ikincilik ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Yıllardır yelken sporunda önemli başarılar kazanarak adından söz ettiren takım, bu yarışta gösterdiği performansla hem deneyimini hem de takım ruhunu sergiledi. Yarış boyunca stratejik hamleleri ve güçlü ekip çalışmaları sayesinde zorlu rakiplerine karşı başarılı bir mücadele verdiler. 2024 TAYK Trofesi IRC1 sınıfında yarışan ve 13 takım arasında 2. sırada yer alarak önemli bir başarıya imza atan Akkök Holding böylelikle yelkencilik dünyasındaki iddiasını bir kez daha kanıtladı. 
“Gelecekte daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz”
Yelken Takımı’nın elde etmiş olduğu bu önemli başarının, sadece yelkencilik alanında değil, aynı zamanda da çalışanlar arasındaki ekip ruhunu ve dayanışmayı da güçlendirdiğini belirten Akkök Holding Yelken Takımı Kurucusu ve Takım Üyesi Onur Kipri sözlerinde, “Akkök Holding Yelken Takımı’nın liderlik mücadelesi, son haftalara kadar devam etti ve bu çabalar, takımın elde ettiği başarılı sonuçlarla taçlandı. Akkök adıyla yarıştığımız ilk sezondaki bu başarı, holding şirketleri arasında sinerjiyi artırarak, kurumsal değerlerin ve ortak hedeflerin başarıyla hayata geçirilmesinin bir göstergesi oldu. Yelken sporunda kazandığımız bu değerli deneyimle, gelecekteki yarışmalarda daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Denizlere yelken açmaya devam ediyoruz”

Kazanılan bu önemli başarının ardından Akkök Holding tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Grup şirketlerimizden Akkim Kimya, Akasya Alışveriş Merkezi, Akcoat, Akenerji, Aksa Akrilik, DowAksa, Epsilon Kompozit ve Paper Moon’un sponsorluğunda başarılı bir başlangıç yapan Akkök Holding Yelken Takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Takım ruhumuz ve kararlılığımızla denizlere yelken açmaya devam ediyoruz.”

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.