Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Yalova Milletvekili Büyükgümüş’ten engelli sporculara destek

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç’u makamında ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş engellilere ve engelli spor camiasına destek vermeyi sürdüreceğini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ak Parti Yalova Milletvekili Büyükgümüş’ten engelli sporculara destek

AK Parti Genel Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç’u ziyaret ederek, engelli sporculara moral ve destek verdi. Büyükgümüş, federasyon çalışanları ve yönetimiyle bir araya gelerek, engelli spor camiasının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Büyükgümüş, ziyarette yaptığı konuşmada, Erkoç’un kendisinin kıymetli bir hemşerisi ve dostu olduğunu belirterek, “Biz her zaman her koşulda kendisine ve yönetimindeki federasyona, engelli spor camiasına canı gönülden desteğimizi her şart ve koşulda vermekteyiz. Bir alo diyeceğiniz kadar uzağınızdayız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya, federasyon yönetimindeki tüm spor kulüplerinin ve sporcuların başarısına destek vermeye özellikle de milli takımlarımızın başarılarına katkı sağlamaya her daim hazırız. Her zaman sizinleyiz” dedi.

Erkoç ise, Büyükgümüş’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın milletvekilimiz tam bir engelli gönüllüsüdür. Biz, buna defaatle şahit olduk. Biz aramasak o bizi arar halimizi hatırımızı sorar, bir şeye ihtiyacımız olduğunda anında yardıma ve desteğe koşar. Ben kendisinin bize Rabbimin bir hediyesi olduğunu söylerim. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

Erkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın engelli sporuna çok büyük ve çok önemli destekler verdiğini de vurgulayarak, “Bugün biz engellilerin özellikle de spordaki ulusal ve uluslararası arenada iddialı bir şekilde mücadele verebilmesinin alt yapısı büyük ölçüde Cumhurbaşkanımızın bu konudaki hassasiyetlerinden ve AK Parti hükumetlerinin bu konudaki yatırım ve teşviklerinden kaynaklanmaktadır. Sayın milletvekilimizin kıymetli ziyaretleri vesilesi ile AK Parti hükumetlerine ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya’ya ve tüm AK Parti teşkilatlarına federasyon camiamız adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Ziyaretin sonunda Erkoç, Büyükgümüş’e isminin yazılı olduğu 77 numaralı milli takım formasını hediye ederken, “Aynı zamanda hemşerim olan kıymetli vekilimizin gönlünde Yalova’mız ayrıcalıklıdır. Bu yüzden 77 numaralı milli takım formamız ile federasyonumuzun bir hatırasını kendisine takdim ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.