Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acarspor, Öz Kaynak Projesini hayata geçiriyor

Tarihi başarılarla dolu olan, Yalova ve Türk futboluna sayısız yetenek kazandıran Acarspor, Öz Kaynak Projesini hayata geçiriyor. 2024-2025 sezonundan itibaren Sarı Lacivertli ekip belirlediği yol haritasıyla birlikte ‘Biz biziz, biz biriz, biz Acarsporluyuz’ sloganıyla belirlediği vizyon, misyon ve ilkelerle birlikte gelecek nesilleri hazırlayacak

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 14:05
Kaynak: YALOVA HAYAT
Acarspor, Öz Kaynak Projesini hayata geçiriyor

Acarspor’u yeni dönemine Genel Futbol Teknik Sorumlusu Cengiz Karoğlu’nun yanı sıra altyapısında Bülent Söyler A takım ve U17-U18 yaş grubu, İsmail Şengelen U15-U16 yaş grubu, Metin Kara futbol okulu U11-U12-U13-U14 yaş grubunun teknik sorumlusu, Güngör Öngör futbol okulu ve U11 takım antrenörü, Kadir Uzman futbol okulu ve U12 antrenörü, Muhittin Bulut ise kalecilerden sorumlu kaleci antrenörü olarak görev yapacak. Sarı Lacivertli ekip bir veya iki genç ismi teknik ekibine de dahil etmek istiyor.

Acarspor Genel Futbol Teknik Sorumlusu Cengiz Karoğlu, “Özkaynak düzeni projemizi başlatıyoruz. Kaynak insan olacak. 8-20 yaş üstü çocuk ve gençler sorumluluğumuz olacak. Değerli ve önemli ikili eğitim anlayışı ile beraber eğitim süreçlerimizi kapsayacak. Kişilik(sosyalite), sevgi, iyi insan olma ve futbolu eğitim aracı olarak teorikte ve pratikte öğretilen ile üretip uygulama amacındayız. Kulübümüzün en önemli kodlarından biri de aidiyet olgusudur. En güçlü kulüplerden biridir. Tesisleşme süreci bitmiştir. Yeni süreç proje ile 10-15 yaş gruplarını çoğaltarak üreterek performans yaş grupları 16-18 yaş olgunlaştırıp nitelikli oyun ve oyuncu anlayışı ile süreçle üst ligleri hedeflemek. Örnek olarak Süper Lige çıkarsam 4-6 oyuncu direk oynamış ve bir üst ligde bu sayının artması gibi. Yani öz kaynak üretimi ile profesyonel lige başarmak. İlimizdeki tüm spor kulüpleri, futbol paydaşları ASKF, TÜFAD, hakemler, saha komiserleri, sağlık birimleri, İl Spor Müdürlüğü ile her alanda sevgi, saygı ve dayanışma hep beraber olma adına ilimiz futbolunda katkı sağlamak yardımcı olmak amaçlarımızdandır. 2024-2025 futbol sezonunda tüm kulüplerimize ve paydaş birimlerimize başarılar dilerim. Ayrıca bize destek veren yanımızda olan değerli başkanımız Ömür Bayar ve yönetici arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.