Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Partisi Yalova kadına yönelik şiddeti protesto etti

Zafer Partisi Yalova il ve ilçe teşkilatları, Yalova Merkez Atatürk Anıtı önünde toplanarak, artan bir ivme ile devam eden ve son haftalarda zirveye ulaşan, kadınlara, çocuklara ve bebeklere yönelik şiddeti ve cinayetleri protesto ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 03:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Zafer Partisi Yalova kadına yönelik şiddeti protesto etti

Zafer Partisi Yalova il ve ilçe teşkilatları, artarak çoğalan kadına yönelik şiddet olaylarını protesto etmek amacıyla Yalova Merkez Atatürk Anıtı önünde toplandı. Saat 17.00’de bir araya gelen kalabalık, son haftalarda tırmanış gösteren kadın, çocuk ve bebeklere yönelik şiddet ve cinayetleri kınadı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile partinin Kadın, Çocuk ve Aile Politikaları Başkanlığı öncülüğünde tüm Türkiye meydanlarında aynı anda organize edilen protesto yürüyüşüne Zafer Partisi Yalova il ve ilçe teşkilatları da katılımları ile yerel boyutta katkı sundu. Protestoya katılan partililer, "Kadına şiddete hayır!" sloganları atarak, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve şiddetin sona erdirilmesi çağrısında bulundu. Sokağa çıkan Zafer Partisi Yalova İl teşkilatı, hazırladığı broşürleri “karanlığa ışık ol, bizimle yürü!” çağrısı ile birlikte Yalovalı vatandaşlara dağıttı.

‘’Karanlığa ışık ol, bizimle yürü’’

Zafer Partisi Yalova İl Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldırım da gerçekleştirilen protesto sonrasında sosyal mecralar üzerinde bir paylaşımda bulundu ve şu ifadelere yer verdi, ‘’Kadınlar katlediliyor, çocuklar istismara uğruyor, yenidoğan bebekler öldürülüyor! Bu karanlığa karşı bugün, Tüm Türkiye’de olduğu gibi, il ve ilçe teşkilatlarımızla bizde Yalova’da, Atamızın huzurunda toplanarak, vatandaşlarımızla buluştuk. Hazırladığımız broşürlerimizi dağıttık, karanlığa ışık ol, bizimle yürü dedik.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.