Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Yıldırım esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım, Yalovalı esnaf ile bir araya gelerek seçim projeleri hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 01:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Yıldırım esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

31 Mart Mahali İdareler Seçimine sayılı zaman kala siyasi partililer seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zafer Partisi’nden Yalova Belediye Başkan Adayı olan Mevlüt Yıldırım, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği saha çalışmalarına, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile devam ediyor. Yıldırım, Yalovalı esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarından ve belediye başkanı olduğu taktirde hayata geçirilmesi planlanan projelerinden bahsetti. 

Saha çalışmalarına devam eden Başkan Adayı Yıldırım, ziyaret sırasında vatandaş ve esnafın sorun, talep ve beklentilerini dinleyerek, yerinde gözlemledi. ''Seçim çalışmalarımız kapsamında Atamızın 'Yalova Benim Kentimdir.' dediği ilimizin esnaflarını geziyor ve projelerimizi anlatıyoruz. Esnafımızın sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek notlarımızı alıyoruz. Gezimiz süresince bir sorduk bin işittik. Yetkiyi almamızın ardından değerli esnaflarımızın bütün sorunlarını tek tek çözeceğiz. '' ifadesinde bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.